NBA 2K20. Cel mai bun simulator de baschet din ultimii ani

Data: 27/09/2019 | Autor: .

NBA 2K20. Cel mai bun simulator de baschet din ultimii ani

Baschetul câștigă din ce în ce mai mulți fani în zona de gaming, iar studioul 2k se prezintă cu, probabil, cel mai bun simulator de acest gen din ultimii ani – NBA 2K20, relatează GadgetReport.ro

În noul NBA 2K20, primul aspect care impresionează este grafica, una cu adevărat spectaculoasă. Dezvoltatorii s-au străduit să ducă jocul cât mai aproape de realitate, iar sălile de baschet, spectatorii, comentariile și, în general, atmosfera este una antrenantă, similară cu ce vedem la televizor în NBA.

Dincolo de grafica de top, este de remarcat controlul jucătorilor, care este mult mai fluid și intuitiv.

Pentru cei care joacă pentru prima dată NBA 2K20, jocul prezintă și o zonă de tutorial, unde poți învăța în cîțiva pași mecanicile de joc – cum să alergi, cum să arunci la coș, cum să te aperi etc.

Dacă ești fan NBA, cu siguranță vei fi plăcut impresionat de atenția la detalii, de cât de bine sunt prezentate vedete precum LeBron James.

Inclusiv mimica, modul de alergare și modul în care aruncă la coș sunt perfect reflectate în noul NBA 2K20.

Iar dacă vrei să îți inventezi propriul jucător, o poți face foarte simplu, cu ajutorul aplicației mobile care îți transpune propriul look în joc, o chestie inedită și extrem de tentantă pentru orice gamer care vrea să trăiască experiența la un nivel special.

În NBA 2K20, ai posibilitatea de a construi propria carieră, în MyCareer, de la curtea blocului la marile arene.

Focusul pus pe MyCareer și pe alte moduri precum MyCourt pun în umbră modurile clasice, precum MyLeague.

Cert este că, în noul joc, vei putea să te implici mult mai mult decât în jocurile din anii trecuți, existînd inclusiv o zonă în care poți să obții elemente costumizabile prin deschiderea unor cutii ce pot fi cumpărate cu bani reali sau pe baza recompenselor primite în joc.

Pe ansamblu, jocul ne-a plăcut foarte mult, reușind să ne transpună, pentru câteva ore, în atmosfera marilor arene de baschet americane. Un mare plus pentru producători.

Jocul îl puteți cumpăra de AICI la cel mai bun preț.