Need For Speed Heat. Cursele de mașini, la un nivel spectaculos

Data: 9/11/2019 | Autor: .

Need For Speed Heat. Cursele de mașini, la un nivel spectaculos

Electronic Arts a lansat Need for Speed​​ Heat, cea mai nouă ediție a popularei francize de jocuri video, disponibilă pe PlayStation 4, Xbox One și Origin pentru PC. Need for Speed Heat propulsează jucătorii în Palm City, o lume nou-nouță, unde competitorii își pot alege propriul mod de joc: fie urcă în ierarhii prin participarea la evenimente consacrate pentru a câștiga bani pe timpul zilei, fie riscă totul pentru reputație și recompensele mari, în cursele derulate noaptea, relatează GadgetReport.ro

În Need for Speed Heat, fanii se vor afla la volanul unora dintre cele mai emblematice mașini din lume, printre care și noi modele Aston Martin, BMW, Mercedes-Benz, Porsche și Polestar 1 – prima mașină hibrid-electrică de performanță, aflată la debutul în jocuri video. Need for Speed Heat oferă cele mai ample posibilități de personalizare de până acum, inclusiv o selecție largă de opțiuni pentru performanță și stil, oferindu-le jucătorilor instrumentele de care au nevoie pentru a-și crea o mașină care nu cunoaște limite.

În plus, pentru prima dată în istoria francizei, Need for Speed HeatTM oferă posibilitatea de a-ți personaliza propriul personaj, pornind de la 12 avataruri prestabilite, ce pot fi adaptate în amănunt, în funcție de preferințele și stilul fiecărui jucător. Îmbrăcămintea și accesoriile Adidas, Givenchy, PUMA și ale altor branduri renumite permițându-le jucătorilor să își dezvolte un stil personalizat nu doar la volan, ci și în afara mașinii.

Jocul se desfășoară într-o lume urbană nouă, luminoasă, dar care devine un loc de joacă periculos odată ce soarele apune și este înlocuit cu luminile de neon. Inspirat de Miami, un oraș vibrant, cunoscut pentru amestecul multicultural de muzică, artă stradală originală și lumini nocturne uluitoare, Palm City este paradisul oricărui pilot de curse stradale. Ziua și noaptea se află în centrul evoluției în Need for Speed Heat.

Pe parcursul zilei, jucătorii participă la cursele consacrate pentru a-și crește veniturile. Noaptea, ei trebuie să se întreacă în curse ilegale pentru a se remarca și a-și crește reputația.

Jocul Need for Speed Heat poate fi cumpărat de aici .