Review Call of Duty Modern Warfare. Un adevărat hit, un joc de referință în gaming

Data: 9/11/2019 | Autor: .

Review Call of Duty Modern Warfare. Un adevărat hit, un joc de referință în gaming

Faimoasa serie Call of Duty a revenit spectaculos în atenție cu noul Call of Duty: Modern Warfare, unul dintre cele mai bune jocuri lansate în 2019. Noul titlu, distribuit de Activision și dezvoltat de Infinity Ward, împinge jucătorii în mijlocul unui conflict modern unde deciziile la secundă pot afecta balanța puterii în lume. Noul Modern Warfare vine la pachet cu o experiență unificată ce îmbină firul narativ cu progresia pe parcursul unei campanii single-player, cu moduri multiplayer pline de acțiune, dar și cu un mod cooperativ,relatează GadgetReport.ro

Call of Duty: Modern Warfare este dezvoltat pe baza unui motor grafic nou, fiind o experiență imersivă și fotorealistă. Noua tehnologie folosește cele mai noi tehnici vizuale ce permit fotogrametrie la cel mai înalt nivel, iluminare volumetrică, 4K HDR, DirectX Raytracing (PC) și multe alte funcții noi precum sistemul care identifică radiația termică și produce imaginile ce apar când este folosită aparatura de vedere pe timp de noapte. Jocul suportă inclusiv Dolby ATMOS, în cazul platformelor care au adoptat această tehnologie.

Call of Duty Modern Warfare oferă, în primul rând,  o campanie single player plină de adrenalină, cu situații limită în care trebuie să judeci logic și să iei decizii strategice bine fundamentate. Altfel spus, jocul a ajuns la un grad de complexitate care îl face extrem de atractiv pentru gamerii interesați de substanță, nu doar de împușcat inamici.

Vei lupta alături de o suită internațională de trupe speciale și luptători pentru libertate în misiuni care, cu siguranță, te vor ține cu sufletul la gură, prin orașe europene importante, cât și în mediul extrem de volatil al Orientului Mijlociu.

O figură ce se reîntoarce în povestea jocului Call of Duty Modern Warfare este Cpt. Price, unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale seriei.

Pe lângă campania single-player, există alte două moduri derivate ce se axează, într-o oarecare măsură, pe zona de multiplayer. Unul dintre acestea este Co-Op, cu operațiuni speciale în care poți să joci alături de alți trei coechipieri pentru a elimina țintele teroriste.  În al doilea mod, Survival, misiunea ta va fi, în esență, de a elimina cât mai mulți inamici.

Însă „piesa de rezistență” a lui Call of Duty Modern Warfare este modul clasic de multiplayer, adus la un standard spectaculos și care readuce în prim-plan atmosfera specială din vechile jocuri Call of Duty.

În Multiplayer ai la dispoziție un nou sistem de dezvoltare a armelor intitulat Gunsmith, ce oferă o multitudine de posibilități. Vei putea, de exemplu, să adaugi armei un perk sau să dezvolți un Field Upgrade care, odată activat în luptă, îți va oferi posibilitatea de a lansa o dronă de recunoaștere.

Experiența este cu atât mai reală cu cât fiecare armă se comportă altfel, având modul său unic de tragere. Clasicele killstreaks nu au fost nici ele uitate, fiind îmbunătățite.

Night Mode este unul dintre cele mai interesante moduri din joc, grafica fiind una cu adevărat incredibilă. Experiența este cu atît mai interesantă cu cât ochelarii cu night vision sunt esențiali pentru a reuși să doborâm inamicii.

Foarte spectaculos este modul Ground War unde până la 64 de jucători se pot lupta pe hărți mult mai mari, utilizând tancuri, mașini și elicoptere pentru o deplasare rapidă.

Ne-a plăcut și zona de Field Upgrades, care oferă câteva bonusuri precum Munition Box, pe care o putem folosi personal sau să o oferim camarazilor de luptă.

Call of Duty Modern Warfare mai aduce o noutate importantă.Prin intermediul Crossplay, pot juca simultan în multiplayer jucători de pe platforme diferite (PlayStation 4 , Xbox One și PC), un element care, cu siguranță, va contribui la succesul jocului.Ne-a atras și faptul că îți poți schimba echipamentul chiar în timpul bătăliei, o facilitate în premieră pentru Call of Duty.

Call of Duty Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare are un mod multiplayer de exceptie

Din punct de vedere grafic, Call of Duty Modern Warfare excelează la toate capitolele.  De la decoruri la explozii și până la umbre, grafica arată excelent, reușind, împreună cu o coloană sonoră de excepție, să ofere o atmosferă aproape de realitate.

Chiar dacă acțiunea pare a fi mult mai lentă decât în precedentele jocuri,  Call of Duty Modern Warfare reușește să ofere o atmosferă fără precedent. Ne-am trezit, de multe ori, cuprinși în acțiune, fără să ne dăm seama când a trecut timpul.

Hărțile sunt mult mai detaliate, iar soldații arată foarte real. Un amânunt inedit și relevant – ceasul de la mâna soldatului indică ora reală, fapt care dovedește că dezvoltatorii au pus accent pe detalii.

În concluzie, oferta de gaming este, fără îndoială, unul dintre cele mai vaste și mai interesante pe care le-am văzut până acum într-un astfel de joc, motiv pentru care GadgetReport.ro îi acordă nota 8,5, un calificativ foarte bun. Call of Duty Modern Warfare va fi, cu singuranță, un adevărat hit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.