Red Dead Redemption 2, și mai spectaculos, în versiunea pentru PC

Data: 8/11/2019 | Autor: .

Red Dead Redemption 2, și mai spectaculos, în versiunea pentru PC

În premieră, un joc din seria Read Dead Redemption este lansat în versiunea pentru PC. Rockstar Games a decis să lanseze Red Dead Redemption 2 într-o variantă special, cu o serie de îmbunătățiri la nivel de grafică și gameplay, relatează GadgetReport.ro

În varianta pentru PC, Red Dead Redemption 2 beneficiază de o grafică superioară versiunilor pentru console. De la iluminarea globală la rezoluțiile umbrelor și frame-rate-urilor 4K, varianta pentru PC exploatează la un nivel optim cele mai noi plăci grafice apărute pe piață.

Pe lângă îmbunătățirile tehnice, Red Dead Redemption 2 primește și câteva update-uri printre care trei noi misiuni de tip Bounty Hunter, două noi Gang Hideouts, două Treasure Maps, o misiune nouă intitulată To The Ends of The Earth, alături de noi arme, cai și alte item-uri.

Red Dead Redemption 2, în varianta pentru PS, primește și un mod exclusiv intitulat Photo Mode, ce pune la dispoziție o serie de unelte precum filtre ce pot permite la creearea celor mai spectaculoase poze cu peisajele din joc. De asemenea, modul Online include noi variante de joc.

Red Dead Redemption 2

Peisajele din Red Dead Redemption 2 sunt unele dintre cele mai spectaculoase de până acum

Red Dead Redemption 2, în versiunea pentru PC, poate fi achiziționat prin intermediul Rockstar Games Launcher .