Call of Cthulhu ajunge pe consola Nintendo Switch

Data: 2/11/2019 | Autor: .

Focus Home Interactive și Saber Interactiv au lansat versiunea pentru consola Nintendo Switch a spectaculosului joc Call of Cthulhu. Titlul este disponibil în variantele pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One încă de anul trecut, relatează GadgetReport.ro

În Call of Cthulhu  intrăm  în rolul lui Edward Pierce, un detectiv care călătorește pe o insulă misterioasă, intitulată Darkwater,  pentru a decripta moartea suspectă a unei pictorițe și a familiei sale. Marele avantaj al acestui titlu este că povestea poate avea diverse finaluri, în funcție de acțiunile noastre, astfel că poate fi rejucat de multe ori.

Ediția pentru Nintendo Switch nu adaugă elemente noi, singura modificare reprezentând-o schema de joc,  adaptată special pentru Switch.

Experiența de gaming este una optimă, în general, cu mici erori de texturi și framerate-uri, pe ici pe colo, generate de recalibrarea graficii la dimensiunile display-ului Nintendo.

 

Povestea suferă, din păcate, și în zona de sincronizare audio-video, existând unele situații în care vocile nu se sincronizează optim cu imaginea. Însă sunt doar mici accidente, experiența generală fiind una excelentă. Din punctul nostru de vedere, cel mai bun mod în care poate fi jucat acest titlu este în varianta handheld,  pentru că elimină mare parte din problemele semnalate mai sus.

Chiar dacă versiunea pentru Nintendo Switch este limitată din punct de vedere hardware, Call of Cthulhu este unul dintre cele mai intresante titluri disponibile pentru această consolă.

Jocul primește nota 7.4 pentru rejucabilitate și poveste. Calificativul este influențat de micile limitări grafice care trec în planul secund, având în vedere experiența de gaming excelentă.

Jocul Call of Cthulhu poate fi achiziționat de  aici.