Destiny 2: Shadowkeep. O nouă versiune plină de acțiune

Data: 7/11/2019 | Autor: .

Destiny 2: Shadowkeep. O nouă versiune plină de acțiune

Studioul Bungie a lansat a patra extensie din lumea jocului Destiny 2. Noua versiune Destiny 2: Shadowkeep este un looter shooter multiplayer în care trebuie să realizăm diferite misinuni pe o serie de planete. Acțiunea este completată într-un mod excelent cu elemente de tip PVE si PVP, relatează GadgetReport.ro

Destiny a fost unul dintre hiturile din lumea gamingului la vremea apariției sale. A urmat Destiny 2, o continuare a poveștii din primul joc, însă cu noi personaje, mult mai bine dezvoltate.

Între timp, Bungie a lucrat din greu pentru a readuce jocul în prim-plan, iar Destiny 2: Shadowkeep vine să completeze povestea cu un free to play excelent, garnisit cu multe DLC-uri.

Shadowkeep, cel de-al patrulea expansion pentru Destiny, vine cu o nouă campanie ce se desfășoară pe Lună, într-un loc plin de mistere.

Destiny 2: Shadowkeep

Destiny 2: Shadowkeep

Misiunea pare simplă, la prima vedere. Trebuie să explorezi o arie vastă și să elimini inamicii cu ajutorul arsenalului din dotare. Pe parcursul jocului, vei descoperi noi arme, tot mai performante, care îți vor face misiunea și mai ușoară.

Destiny 2: Shadowkeep nu este unul foarte vast, având în jur de 6 ore de gaming intens, însă Bungie promite că va extinde jocul cu alte episoade, la fel ca în expansion-ul trecut, intituat Forsaken.

Jocul vine cu o grafică excelentă, peisajele spațiale fiind la un nivel cu adevărat spectaculos. Iar coloana sonoră, foarte bine aleasă, reușește să aducă plusul de interes de care acest joc are nevoie.

Spre deosebire de versiunile anterioare, Destiny 2: Shadowkeep vine și cu un nou tab de questuri,  mai bine organizat, și un Pass ce ne oferă diferite elemente în joc.  Dacă vrei să îți fie și mai ușor în misiunile din joc, poți să cumperi, cu bani reali, tot felul de arme exotice, armuri și activități, care mai de care mai interesante.

Din punct de vedere ethnic, Destiny 2 : Shadowkeep are câteva mici probleme, copia de review testată de GadgetReport.ro pe un PlayStation 4 încărcându-se destul de greu.

Pe ansamblu, însă, Destiny: 2 Shadowkeep vine să aducă o perspectivă nouă și atractivă în seria Destiny 2. Acest nou expansion oferă o poveste interesantă și o grafică la nivelul anului 2019, motiv pentru care îi acordăm nota 8, un calificativ foarte bun.