Death Stranding. Ultimul trailer înainte de lansare

Data: 1/11/2019 | Autor: .

Death Stranding. Ultimul trailer înainte de lansare

Sony Interactive Entertainment şi Kojima Productions au lansat trailer-ul final pentru Death Stranding, unul dintre cele mai așteptate titluri din acest an.  În trailerul de 8 minute ne sunt prezentate detalii din povestea jocului, una foarte intresantă, relatează GadgetReport.ro 

În Death Stranding, intrăm în rolul lui Sam Bridges, un erou a cărei misiune este de a salva lumea de la dispariție.

In viitorul apropiat, explozii misterioase au zguduit globul, declansand o serie de evenimente supranaturale, cunoscute sub numele de Death Stranding. Cu creaturi de altadata care infecteaza peisajul si o extinctie masiva iminenta, este datoria lui Sam Porter Bridges sa calatoreasca prin pustietatea devastata si sa salveze omenirea de anihilarea iminenta.

În Death Stranding avem parte de o distribuție demnă de un film de la Hollywood: Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro, Léa Seydoux, Lindsay Wagner, Margaret Qualley, Nicolas Winding Refn, Tommie Earl Jenkins şi Troy Baker.

Death Stranding

Norman Reedus în Death Stranding

Death Stranding urmează să fie lansat pe data de 8 noiembrie pentru PlayStation 4. Versiunea de PC va ajunge în vara anului 2020, fiind realizată de  studioul 505 Games.

Pentru cei ce doresc să realizeze o precomandă a jocului, o pot face de aici.

Bonusuri Pre-Order:

  • PS4 Dynamic Theme, Chibi Ludens Avatar;
  • Gold ”Sam” sunglasses;
  • Gold Armor Plate;
  • Gold hat;
  • Gold speed skeleton.