Yooka-Laylee and The Impossible Lair. Un platformer plin de culoare

Dacă v-ați plictisit de shootere, game-uri de sport și jocuri de strategie, o bună alternativă o constituie jocurile de tip platformer. Cu o poveste simplă și antrenantă și o grafică interesantă, Yooka-Laylee and The Impossible Lair este unul dintre jocurile cel mai bine realizate din acest segment, relatează GadgetReport.ro

De la Donkey Kong la seria de jocuri Jak and Daxter, game-urile de tip platformer și-au găsit un loc aparte în oferta de gaming din ultimii ani.Yooka-Laylee and The Impossible Lair se pliază excelent pe acest segment, oferind un nivel de implicare foarte bun, alături de o grafică inedită, foarte plăcută.Yooka-Laylee and The Impossible Lair are în prim-plan doi protagoniști – cameleonul Yooka și liliacul Laylee. Misiunea lor este de a da de urmele gărzii regale a reginei Phoehebee, intitulată Royal Beetalion, capturată de Capital B.Garda regală este compusă din 48 de albine, iar găsirea lor are loc treptat, în ton cu parcurgerea nivelurilor 2.5D ale jocului. Ne-a plăcut faptul că multe dintre zonele parcurse sunt redate în 3D, iar perspectivele tridimensionale lasă loc unor noi misiuni și personaje.

Yooka-Laylee and The Impossible Lair este un joc antrenant, în care nu lipsesc situațiile limită, în genul bătăliei cu Major B. Alături de Garda Regală vei avea parte de o confruntare pe cinste în care va trebui să fii atent la tactică, mișcările trupelor și reacția Major B.

Jocul, din punct de vedere al complexității, are un nivel destul de ridicat. În lumea 2.5 D noi ne-am trezit de multe ori în fața unor momente frustrante și complicate.

Dincolo de complexitate, jocul testat de noi pe un PlayStation 4 ne-a atras prin grafica excelentă, redată la 60FPS. Lumea imaginară este puternic colorată, cu elemente de 2.5D și 3D care îi oferă un plus de perspectivă. Și coloana sonoră care însoțește jocul este una plăcută, iar fiecare element este punctat excelent cu efecte de sunet. Yooka-Laylee and The Impossible Lair este o surpriză plăcută, cu un nivel de complexitate destul de ridicat însă foarte bine implementat în strategia de gaming iar noi îi oferim nota 8,4.Jocul poate fi cumpărat de  aici în variantele pentru PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.