Razer Kraken. Căștile create special pentru consolele de jocuri

Data: 31/10/2019 | Autor: .

Razer Kraken. Căștile create special pentru consolele de jocuri

Razer a lansat un nou model de căști, Razer Kraken, create special pentru consolele de jocuri precum PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch. A treia generație de căști Kraken vine cu o serie de îmbunătățiri, de la materialele de calitate superioară la sunetul puternic și clar, relatează GadgetReport.ro

Realizate dintr-un aluminiu foarte ușor (250 grame), căștile Razer Kraken au o formă ergonomică, gândită special pentru a permite sesiunele prelungite de gaming. La construcția căștilor, ce pot fi folosite bineînțeles și pe PC, au contribuit câțiva dintre cei mai cunoscuți gameri din lume, iar asta se vede în nivelul de confort și sunetul excepțional, pe 32 Ohm.

Un element aparte adus de noua generație Razer Kraken îl reprezintă bureții care acoperă galenele, care conțin un gel special menit să reducă temperatura suprafeței de contact, oferind, astfel, un plus de confort.

Căștile vin la pachet cu un cablu cu  jack de 3,5mm, cu o lungime de 1.5 m, alături de încă un cablu cu două jack-uri, unul pentru căști și altul pentru microfon.

Cablul este destinat utilizării pe PC, având o lungime de peste 2 metri. Mărimea cablului încorporat este ideală  pe o  consolă PlayStation 4 și Nintendo Switch.

Razer Kraken

Razer Kraken

În materie de sunet, Razer Kraken oferă o experiență audio bine definită, cu un bass balansat și înalte bine definite.

În jocuri, fondul sonor este bine separat între vocile care trec în prim-plan și muzica și efectele de sunet din ambianță. GadgetReport.ro a testat căștile cu jocuri precum Call of Duty Modern Warfare și PUBG, iar experința audio s-a dovedit a fi pe măsura efectelor speciale de imagine.

La capitolul minusuri, Razer Kraken dezamăgește în primul rând cu plasticul destul de fragil care asigură structura. Nu este exclus ca, la o utilizare nepotrivită, căștile să se rupă.

Pe de altă parte, chiar dacă au o formă ergonică, ce acoperă bine urechile, iar bureții sunt confortabili și buni izolatori, căștile Razer Kraken nu reușesc să ofere ,,evadarea” din realitate pe care ne-am fi dorit-o.  Performanța în materie de izolare fonică este decentă, însă ne-am fi așteptat la un plus la acest capitol.

La prețul estimativ de 250 lei, Razer Kraken sunt, din multe puncte de vedere, o alegere optimă pentru un gamer interesat de o experiență audio pe măsura imaginii. Partea cu izolarea fonică poate fi trecută cu vederea, având în vedere că, în general, gamingul este o experiență personală, derulată într-o cameră liniștită, menită să ofere în primul rând o ambianță vizuală optimă.