Ancestors: The Humankind Odyssey, lansat pentru Xbox și PlayStation

Ancestors: The Humankind Odyssey, lansat pentru Xbox și PlayStation

Jocul open world survival ,,Ancestors: The Humankind Odyssey” va fi lansat pe 6 decembrie,  în variantele pentru Xbox One și PlayStation 4. În Ancestors: The Humankind Odyssey, intri în lumea unui trib de primate din perioada preistorică din zona Africii. Vei avea ocazia să explorezi Africa, iar rolul tău va fi de  a menține tribul prosper  și de a supraviețui din generație în generație , relatează GadgetReport.ro

În Ancestors: The Humankind Odyssey, jucătorii sunt provocați să supraviețuiască și să evolueze în necruțătoarea, dar frumoasa lume a Africii, în perioada preistorică ce se întinde de acum 10 milioane de ani până acum două milioane de ani.

Intrând în rolul primatelor care au fost strămoșii omului, jucătorii vor explora Africa Neogenă, vor extinde teritoriul pe care îl stăpânesc și vor evolua alături de clanul din care fac parte, având ca scop asigurarea supraviețuirii generațiilor următoare.

Ancestors: The Humankind Odyssey

Această abordare revoluționară a genului open world survival include mecanici de joc bazate pe evoluție, descoperire și supraviețuire, jucătorii fiind nevoiți să traverseze o multitudine de zone și medii variate, în care vor întâlni diferiți prădători și în care vor învăța noi abilități, care vor fi transmise din generație în generație.

Ancestors: The Humankind Odyssey va fi disponibil la prețul de 180 de lei respectiv 39,99 Euro și poate fi precomandat de pe PlayStation Store sau Microsoft Store.

Versiunea de PC este deja valabilă pe platforma Epic Game Store.