Netflix bate toate recordurile. Cum te abonezi la serviciul de filme şi seriale

Data: 23/01/2018 | Autor: .

Netflix bate toate recordurile. Cum te abonezi la serviciul de filme şi seriale

Netflix a ajuns să valoreze 100 de miliarde de dolari. Acţiunile companiei s-au apreciat puternic la bursa americană după ce platforma de streaming online a anunţat că a atras peste 117 milioane de abonaţi, în toată lumea, relatează GadgetReport.ro

Ca urmare a creșterii spectaculoase a numărului de abonați, care este cel mai bun indicator pentru performanța serviciului de streaming, valoarea acțiunilor Netflix a crescut cu 3,23% imediat după anunțul oficial, ajungând la un preț de 227,58 de dolari.

În ultimul trimestru din anul trecut, peste 8,3 milioane de oameni s-au abonat la serviciul online de filme şi seriale, mare parte din ei din afara Statelor Unite.

Compania a anunţat că, pentru a-şi extinde oferta, va investi în următorii doi ani aproape 8 miliarde de dolari.

Experţii pun succesul Netflix pe seama investiţiilor masive în publicitate şi, mai ales, pe efectul măsurilor luate împotriva site-urilor care difuzează filme pirate.

CUM TE ABONEZI LA NETFLIX

Dacă te-ai săturat de site-urile pirat de pe internetul românesc şi vrei o soluţie optimă, care să nu te agaseze cu reclame şi să nu îţi îngheţe în filme, testează serviciile Netflix. Ai 30 de zile la dispoziţie pentru a viziona gratuit programele şi pentru a te decide dacă merită să plăteşti abonament.

Descarci aplicaţia Netflix, îţi faci un cont online şi timp de 30 de zile vei putea urmări gratuit filmele, serialele şi programele documentare furnizate de gigantul media. Toate sunt traduse în limba română şi se văd excelent, fără întreruperi.

Abonamentul lunar la Netflix pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge până la 11,99 euro, varianta premium. Îţi recomandăm pe cel de 9,99 euro, pentru că oferă producţii la calitate HD, pe două dispozitive diferite, astfel că poţi să rulezi simultan filme şi seriale de pe un laptop şi un televizor sau un telefon.

Cel de 7,99 de euro oferă acces la numai un dispozitiv, la calitate SD, în timp ce pentru 11,99 euro poţi să vezi simultan producţiile Netflix de pe patru dispozitive, iar unele dintre ele le veţi vedea la calitate 4K!

Aplicaţia o găseşti AICI.

Dacă vrei seriale bune, ai de unde alege. Îţi propunem câteva dintre cele mai interesante – Peaky Blinders, Crown, Ray Donovan, Designed Survivor şi Black Mirror. La capitolul filme, pe Neflix ai de ales între mii de producţii, pe care poţi să le selectezi în funcţie de preferinţe.

CELE MAI URMĂRITE SERIALE PE NETFLIX

Cele mai urmărite seriale pe Netflix de către utilizatorii din România au fost Suburra: Blood on Rome, The Keepers şi The OA, arată un studiu dat publicităţii de Netflix. Iar Stranger Things 2 a fost serialul urmărit cel mai rapid în 2017, relatează Gadgetreport.ro

Nu e o coincidență, poate, că ziua în care s-a făcut cel mai mult streaming a fost 29 octombrie, adică în weekendul în care a fost lansat noul sezon din serial.

Potrivit datelor analizate de Netflix, utilizatorii din România au devorat seriale SF precum The OA sau The Mist și au savurat comedii precum You Me Her, Friends from College sau Big Mouth.

Statisticile arată, totodată, că un membru din România a văzut filmul War of the Worlds cu Tom Cruise și Dakota Fanning de nu mai puțin de 179 de ori în 2017.

Se pare că românilor le plac filmele și serialele cu suspans, având în vedere că printre titlurile preferate se numără și House of Cards sau Narcos.

TOPUL SERIALELOR URMĂRITE DE ROMÂNI PE NETFLIX

1. Suburra: Blood on Rome
2. The Keepers
3. The OA
4. 13 Reasons Why
5. Marvel’s Iron Fist
6. Cable Girls
7. The Mist
8. Fauda
9. Santa Clarita Diet
10. El Chapo

Alte seriale urmărite în România au fost Big Mouth, Neo Yokio, The Crown, Friends from College, White Gold, Dear White People, Disjointed, You Me Her, Frontier şi Dear White People.

6. Aflaţi care sunt serialele devorate și savurate în lume de pe:

netflix.com/ShowsWeDevoured
netflix.com/ShowsWeSavored

18 documentare de pe Netflix pe care trebuie să le vezi