Netflix promite 700 producţii noi, filme şi seriale, în 2018

Data: 28/02/2018 | Autor: .

Netflix promite 700 producţii noi, filme şi seriale, în 2018

Netflix va lansa în acest an numai puţin de 700 de show-uri în exclusivitate, pentru care va plăti peste 8 miliarde de dolari. Anunţul a fost făcut de CEO-ul companiei, David Wells, la Morgan Stanley Technology, Media & Telecom Conference, relatează GadgetReport.ro

Potrivit Variety, şeful Netflix nu a dat detalii despre producţiile lansate însă jurnaliştii speculează că, alături de producţiile americane, vor vedea un număr tot mai mare de filme şi seriale internaţionale.

După ce s-a extins la nivel global, Netflix a lansat seriale şi filme din toată lumea. În prezent, pe Netflix sunt prezente 80 de filme şi seriale din Spania, Italia, Germania, Franţa, Ungaria, România şi din alte ţări.

Jurnaliştii de la Variety ridică problema calităţii producţiilor oferite de Netflix, în contextul achiziţiilor masive de conţinut, şi fac o aluzie la celebrul episod din South Park în care Eric Cartman sună la ,,linia verde” a Netflix pentru a vinde o idee de serial.

CUM TE ABONEZI LA NETFLIX

Dacă te-ai săturat de site-urile pirat de pe internetul românesc şi vrei o soluţie optimă, care să nu te agaseze cu reclame şi să nu îţi îngheţe în filme, testează serviciile Netflix. Ai 30 de zile la dispoziţie pentru a viziona gratuit programele şi pentru a te decide dacă merită să plăteşti abonament.

Descarci aplicaţia Netflix, îţi faci un cont online şi timp de 30 de zile vei putea urmări gratuit filmele, serialele şi programele documentare furnizate de gigantul media. Toate sunt traduse în limba română şi se văd excelent, fără întreruperi.

Abonamentul lunar la Netflix pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge până la 11,99 euro, varianta premium. Îţi recomandăm pe cel de 9,99 euro, pentru că oferă producţii la calitate HD, pe două dispozitive diferite, astfel că poţi să rulezi simultan filme şi seriale de pe un laptop şi un televizor sau un telefon.

Cel de 7,99 de euro oferă acces la numai un dispozitiv, la calitate SD, în timp ce pentru 11,99 euro poţi să vezi simultan producţiile Netflix de pe patru dispozitive, iar unele dintre ele le veţi vedea la calitate 4K!

Aplicaţia o găseşti AICI.

Dacă vrei seriale bune, ai de unde alege. Îţi propunem câteva dintre cele mai interesante – Peaky Blinders, Crown, Ray Donovan, Designed Survivor şi Black Mirror. La capitolul filme, pe Neflix ai de ales între mii de producţii, pe care poţi să le selectezi în funcţie de preferinţe.

CELE MAI URMĂRITE SERIALE PE NETFLIX

Cele mai urmărite seriale pe Netflix de către utilizatorii din România au fost Suburra: Blood on Rome, The Keepers şi The OA, arată un studiu dat publicităţii de Netflix. Iar Stranger Things 2 a fost serialul urmărit cel mai rapid în 2017.

Nu e o coincidență, poate, că ziua în care s-a făcut cel mai mult streaming a fost 29 octombrie, adică în weekendul în care a fost lansat noul sezon din serial.

Potrivit datelor analizate de Netflix, utilizatorii din România au devorat seriale SF precum The OA sau The Mist și au savurat comedii precum You Me Her, Friends from College sau Big Mouth.

Se pare că românilor le plac filmele și serialele cu suspans, având în vedere că printre titlurile preferate se numără și House of Cards sau Narcos.

TOPUL SERIALELOR URMĂRITE DE ROMÂNI PE NETFLIX

1. Suburra: Blood on Rome
2. The Keepers
3. The OA
4. 13 Reasons Why
5. Marvel’s Iron Fist
6. Cable Girls
7. The Mist
8. Fauda
9. Santa Clarita Diet
10. El Chapo

Alte seriale urmărite în România au fost Big Mouth, Neo Yokio, The Crown, Friends from College, White Gold, Dear White People, Disjointed, You Me Her, Frontier şi Dear White People.

Aflaţi care sunt serialele devorate și savurate în lume de pe:

netflix.com/ShowsWeDevoured
netflix.com/ShowsWeSavored