Netflix, revoluție în cinematografie. Abonații vor avea acces la o opțiune în premieră

Data: 3/10/2018 | Autor: .

Netflix, revoluție în cinematografie. Abonații vor avea acces la o opțiune în premierăNetflix va lansa, în decembrie, opţiunea prin care abonaţii vor putea alege cum evoluează naraţiunea filmelor şi serialelor preferate. Opțiunea va fi valabilă, pentru început, în cazul noului sezon din serialul „Black Mirror”, relatează GadgetReport.ro.

Netflix anunţase încă de anul trecut că lucrează la un proiect care ar putea revoluţiona industria cinematografică, prin care utilizatorii vor putea alege cum evoluează personajele din filmele pe care le urmăresc.

”Lucrăm la mai multe variante narative pentru serialele pe care le transmitem, astfel ca abonaţii vor putea alege cum continuă o poveste pe măsură ce o urmăresc. Este un experiment. Pentru creatori, este un teritoriu nou. Nu, este mai mult decât atât: e un proiect care schimbă radical jocul”, a declarat o sursă din companie către Daily Mail.

Utilizatorii Netflix vor putea alege propriul lor fir narativ într-unul dintre noile episoade ale sezonului V din serialul ”Black Mirror”.

Dacă nu aţi văzut serialul şi vă plac filmele SF, trebuie să vedeţi primele patru serii, disponibile integral şi traduse în limba română pe Netflix. Toate sunt excelente în materie de scenariu, scenografie şi mai ales interpretare.

În „Black Mirror” veţi vedea, printre altele, cum ar arăta o lume în care ratingul de pe reţeaua socială ne guvernează viaţa (accesul la servicii, joburi, statut social etc.) şi cum ar arăta o lume virtuală în care ar urma să ne „conectăm” atunci când murim fizic.

Un alt scenariu spectaculos din „Black Mirror” asociază armata viitorului cu tehnologia. Soldaţii viitorului vor putea fi programaţi să întreprindă, fără niciun comentariu, misiunile pe urmele „gândacilor”, oameni consideraţi mult prea periculoşi pentru că nu fac parte din „rasa pură”.

Toate seriile din „Black Mirror” pot fi văzute inclusiv în Ultra HD, dacă aveţi abonamentul Netflix necesar şi un televizor sau monitor 4K.

Dacă vreţi să testaţi serviciile Netflix, o puteţi face gratuit timp de o lună. Detalii aflaţi de AICI.

Black Mirror, cel mai tare serial SF al ultimilor ani, va avea un nou sezon