Netflix va avea subtitrari in limba romana

Netflix va avea subtitrari in limba romana

Serviciul de filme şi seriale online Neflix va avea subtitrari in limba romana pana la sfarsitul anului, a anunţat, la ICEEfest, Joris Evers, Vice president and Head of Communications, Europe al Netflix.

Joris Evers a explicat că intelege dezamăgirea cauzată de lipsa subtitrarilor, fiind conștient de această problemă.

Reprezentantul Netflix a mai precizat ca nu sunt publice datele despre numarul abonatilor din Romania si nici din Europa, dar a explicat că desi țara noastră este momentan o piață mică, peste 50% dintre cei care s-au inscris pentru prima luna gratuita au ramas abonati.

Joris Evers estimeaza ca, până în 2023, o treime dintre români vor avea abonament la Netflix.

Dacă nu aveţi răbdare până în toamnă, puteţi vedea filmele şi serialele Netflix cu subtitrare în limba română folosind un addon pentru browserul Chrome.

Trebuie să mergi în magazinul de aplicaţii Chrome şi să descarci SuperNetflix.

Această extensie, odată instalată (nu uitaţi să daţi enable), îţi va permite să urci pe filmul sau serialul pe care îl vezi subtitrări în limba română.

Urmează paşii din tutorialul video de mai jos pentru a seta subtitrările.


Subtitrări găsiţi foarte uşor pe internet pentru filmele pe care vreţi să le vedeţi. Trebuie doar să scrieţi numele filmului pe Google însoţit de “.srt” sau “.sub”. Un site care are subtitrari de calitate este regielive.ro.

In momentul in care intraţi cu aplicaţia Supernetflix, o să vă ceară să convertiţi subtitrarea din sub sau srt în formatul .dfxp. Folositi pentru asta Subflicks .

Dacă vreţi să vedeţi Netflix pe televizor, cu subtitrări româneşti, aflaţi detalii dintr-un alt tutorial GadgetReport.ro disponibil AICI.

CITEŞTE ŞI :

Cum să vezi toate filmele de pe Netflix

Netflix lansează Fast.com.Îţi verifici, instant, viteza de internet