Nike HyperAdapt 1.0. Primii pantofi de sport adaptabili

Data: 18/03/2016 | Autor: .

Nike HyperAdapt 1.0. Primii pantofi de sport adaptabiliCompania de echipament sportiv Nike a lansat primii pantofi de sport din lume care îşi adaptează forma în funcţie de preferinţele utilizatorilor – Nike HyperAdapt 1.0 vor ajunge pe piaţă în a doua parte a anului, relatează GadgetReport.ro

Noii pantofi de sport prezentaţi de Nike sunt foarte uşori, fiind realizaţi dintr-o spumă polimerică, şi prezintă o inovaţie extrem de interesantă – Nike HyperAdapt 1.0.

Cu ajutorul unor butoane de control, cei care îi poartă pot seta elasticitatea şi fermintatea tălpii, astfel încât să se adapteze pentru alergat sau mersul obişnuit.

Nike HyperAdapt 1.0 permite şi adaptarea modului în care pantofii se mulează pe picioare. O soluţie excelentă pentru momentele când ai picioarele umflate sau când vrei să alergi şi trebuie strânşi mai bine.

Pantofii de sport vor fi disponibili în trei culori şi vor putea fi comandaţi de membrii Nike+, programul de fidelizare lansat de producătorul de echipament sportiv. Preţurile nu au fost anunţate.

Clienţii Nike+, care vor cumpăra Nike HyperAdapt 1.0, vor avea acces şi la o aplicaţie de mobil dedicată. Aceasta le va oferi diverse informaţii sportive şi va permite accesul la o linie telefonică specială, la care vor primi sfaturi de la experţii Nike.