Noi imagini cu HTC Bliss, primul smartphone dedicat exclusiv femeilor

Data: 16/09/2011 | Autor: .

HTCInside a public un nou set de imagini cu viitorul smartphone Bliss, care ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, in cadrul conferintei HTC de pe 20 septembrie, de  la New York.

 

Zvonurile ca HTC testeaza, inca din aprilie, un telefon mobil dedicat utilizatorilor de sex feminin primesc, astfel, o noua confirmare.

Smartphone-ul HTC Bliss pare sa aiba un ecran capacitiv LCD de 3.7 inch, ce se poate transforma usor in oglinda. La capitolul hardware, sursele din piata vorbesc de un procesor de 800 MHz, acelasi ca pe ChaCha, o memorie de 512 RAM si un sistem de operare Android 2.3.

In ceea ce priveste conectivitatea, telefonul ar urma sa prezinte toate dotarile devenite standard in industrie, de la 3G la Wi-Fi, Bluetooth 3.0 si mini USB 2.0.

Se estimeaza ca telefonul va fi lansat intr-o gama coloristica variata, de la albastru, la argintiu, alb, galben si roz, special pentru a atrage si mai mult clientii de sex feminim.

In cadrul conferintei de la New York, HTC ar putea lansa, pe langa Bliss, si noile smartphone-uri  Omega si Eternity cu Windows Mobile, gigantul Vigor HD si Ruby 4G. Detalii despre aceste noi telefoane puteti citi aici.