Noi imagini cu Samsung Galaxy Note 10. Un phablet pentru istorie

Data: 15/07/2019 | Autor: .

Noi imagini cu Samsung Galaxy Note 10. Un phablet pentru istorieMai sunt numai câteva zile până la lansarea noii generații Samsung Galaxy Note 10, iar pe internet continuă să apară imagini spion cu cel mai spectaculos phablet din istoria sud-coreenilor. Potrivit SamMobile, cel mai puternic telefon va avea 1 TB spațiu de stocare, 8 GB de RAM si va fi compatibil 5G, relatează GadgetReport.ro

WinFuture a prezentat un nou set de imagini cu viitorul phablet Samsung Galaxy Note 10, ce urmează să fie lansat pe 7 august, iar acestea vin să confirme mai toate specificațiile prezentate de GadgetReport.ro.

Samsung Galaxy Note 10 va fi disponibil în numai puțin de patru versiuni, cu display-uri Super AMOLEDQHD+ de 6.28 respectiv 6.75 inchi, cu HDR10+, și configurații celulare diferite – 4G și 5G.

Spre deosebire de seria Galaxy S10, noul Galaxy Note 10 nu va mai avea niciun buton fizic și nici jack pentru căștile de 3.5 mm. Va include însă clasicul stylus, elementul definitoriu al seriei Note, dar și un senzor de amprentă ultrasonic, în display.

Galaxy Note 10 va fi propulsat de același procesor Exynos de pe Galaxy S10 (Snapdragon 855 în altă configurație), va include 8 GB de RAM, și trei sau patru camere, inclusiv cu un senzor 3D ToF, în funcție de versiune, aceleași de pe Galaxy S10 5G.

Galaxy Note 10 va rula Android 9 Pie și va include difuzoare stereo, GPS, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC, USB Type-C, DeX, Samsung Pay.

Telefonul, în varianta Note10+ va avea o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 25W și încărcare reversibilă, alături de certificare IP68 pentru rezistența la apă.

Telefonul ar urma să ajungă în magazine cel mai devreme la 1 septembrie la un preț de peste 1000 de euro.