Noile modele de căști, mouse-uri și memorii HyperX, lansate la CES 2020

HyperX a lansat la CES 2020 din Las Vegas un nou set de căști wireless, memorii RAM, un mousepad cu lumini RGB și o stație portabilă de încărcare pentru consolele Nintendo Switch, relatează GadgetReport.ro 

HyperX Cloud Flight S reprezintă un update al modelului Cloud Flight care adaugă încărcarea wireless Qi și sunet virtual surround 7.1. Noile Cloud Flight S  au o autonomie de până la 30 de ore și sunt compatibile cu PlayStation 4 și PC. Căștile vor ajunge pe piață în luna februarie , la un preț de 159,99$.

HyperX Cloud Flight S

HyperX Cloud Flight S

HyperX Pulsfire Raid este un mouse cu iluminare RGB incorporată, 11 butoane programabile cât și diferite setări pentru mai multe trepte de sensivitate. Mouse-ul va ajunge pe piață în această lună, la un preț de 59.99$. Tot din această lună, vom putea cumpăra și noul mousepad HyperX Fury Ultra RGB , cu iluminare RGB, și un preț de  54.99$.

În luna martie, va ajunge în magazine HyperX Alloy Origins, o tastatură mecanică, cu switch-uri HyperX Aqua și iluminare RGB. Tastatura va costa 109,99$.

 

HyperX a anunțat la CES 2020 și o gamă nouă de memorii RAM DDR4, în variantele Fury și Impact,  dedicate sistemelor ce vor avea procesoare AMD Ryzen.

Seria de memorii Fury va ajunge pe piață în luna martie, la un preț de 70$. Seria Impact va fi disponibilă chiar din această lună, la un preț de 158$.

HyperX a lansat, la CES, și stația portabilă de încărcare HyperX ChargePlay Clutch, un gadget dedicat telefoanelor mobile, care oferă un plus de 3000 mAh.

A doua variantă de Charge Play este dedicată consolelor Nintendo Switch și va include o baterie de 6000 mAh. Bateria pentru Switch va costa 59.99$.