Cele mai interesante laptopuri lansate la CES 2020

HP, Lenovo, Dell, Samsung și multe alte companii au lansat, la CES 2020 din Las Vegas, o gamă largă de laptopuri. Dintre acestea, GadgetReport.ro a selectat cele mai interesante gadgeturi în materie de design, performanță și soluții tehnologice.

Dell XPS 13

Dell a prezentat, la CES 2020, noua generație de laptopuri XPS 13, complet redesenate. Acestea se remarcă, în primul rând, prin display-ul 16:10 cu o margine extrem de subțire, care îți dă senzația că ecranul nu are niciun fel de ramă. Noul Dell XPS 13 oferă, în plus, și o tastatură mai confortabilă, un touchpad mai mare și o cameră cu infraroșu pentru deblocare cu Windows Hello.

DigitalTrends consideră Dell XPS 13 drept cel mai bun laptop de pe piață, din gama de gadgeturi care rulează Windows 10.

Lenovo ThinkPad X1 Fold

Lenovo prezintă la CES unul dintre cele mai inovatoare laptopuri din ultimii ani. ThinkPad X1 Fold are un ecran OLED 4K care poate fi pliat la mijloc, la fel ca spectaculosul telefon Galaxy Fold. Gadgetul poate fi folosit, astfel, ca tabletă, laptop dar și ca e-reader.

Laptpopul dual-screen este însoțit de o tastatură independentă, care de asemenea se pliază, și poate fi transportată, astfel, foarte ușor.

Ecranul de 13 inchi OLED este luminos și se vede bine din orice unghi îl privești.

Samsung Galaxy Chromebook

Noul Chromebook lansat de Samsung este, fără îndoială, cel mai bun produs de acest tip lansat în ultimii ani. Samsung a dotat laptopul cu un ecran de 13.3-inch 4K AMOLED, prins într-o carcasă subțire și elegantă de aluminiu.

Prețul este unul pe măsură. Cel mai ieftin, dotat cu Intel Core i5 din generația a 10, costă 999 de dolari, o sumă foarte mare pentru un Chromebook. Însă, având în vedere că ecosistemul software inventat de Google s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, oferă cam tot ce îți dorești de la un laptop.

Asus ROG Zephyrus G14

Asus a adus la CES 2020 cel mai puternic laptop de gaming din ultimii ani. Având o amprentă mult mai mică decât a multor laptopuri de 15 inchi, Zephyrus G14 se strecoară cu ușurință într-o geantă de laptop sau rucsac. Sistemul are numai 17,9 mm grosime și o greutate de 1,6 Kg fără matricea LED ce poate fi personalizată.
Pentru a menține notebook-ul ușor și rezistent, ranforsările sub formă de fagure aflate sub zona de sprijin a mâinilor adaugă rezistență cu un minimum de material suplimentar.

ROG anunță cel mai puternic laptop de gaming – Zephyrus G14

Zephyrus G14 vine cu GeForce RTX 2060, completată de ROG Boost cu frecvențe de până la 1298 MHz la 65 W.

ROG Zephyrus G14 va ajunge pe piața locală în luna februarie 2020, prețurile de lansare pornind de la aproximativ 4999 de lei.

 

HP Spectre x360 15

HP a prezentat, la CES 2020 din Las Vegas, noul Spectre x360 15, un laptop pe care l-am lăudat pentru performanțele sale excelente, aici pe GadgetReport.ro. De la designul special la ecranul 4K spectaculos și tastatura foarte bună, laptopul celor de la HP este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune produse de acest tip pe care le poți cumpăra în 2020, inclusiv în versiunea de 13 inchi.

Dell Concept Duet

Dell a adus la CES 2020 câteva laptopuri concept foarte interesante dintre care se remarcă modelul Duet. Dotat cu două ecrane, de 13 inchi, Dell Concept Duet oferă o experiență vizuală originală, mai ales că marginile acestuia sunt foarte subțiri.

Dincolo de cele două ecrane, Dell oferă și o tastatură care se cuplează printr-un sistem cu magnet. Sistemul aduce aminte de Surface Neo, însă la un alt nivel. Rămâne de văzut dacă acest concept va deveni realitate.

HP Elite Dragonfly

HP a prezentat la CES 2020 o nouă versiune a laptopului Dragonfly, considerat de mulți specialiști drept unul dintre cele mai ecologice laptopuri construite vreodată.

Carcasa este realizată din materiale reciclabile, iar plasticul folosit provine din peturi adunate din oceane. Principala noutate adusă de HP Elite Dragonfly 2020 o reprezintă conectivitatea 5G, laptopul reprezentând, astfel, una dintre cele mai optime soluții de business de pe piață.