TP-Link lansează la CES 2020 noi produse cu tehnologia Wi-Fi 6

Data: 8/01/2020 | Autor: .

TP-Link lansează la CES 2020 noi produse cu tehnologia Wi-Fi 6

TP-Link a lansat, la CES 2020 din Las Vegas, noua gamă de de produse Deco Mesh Wi-Fi (Deco X20, X60,X90), noile soluții de securitate Smart Home IoT și două noi routere, Archer Ax90 și GX90, relatează GadgetReport.ro 

Familia TP-Link Deco Mesh suportă cele mai recente standarde wirless 802.11ax  ( Wi-Fi 6), OFDMA și DL/UL MU-MIMO, ce permit conectarea a mai multor dispozitive în același timp, oferind o capacitate mai mare dar și o rețea mai eficientă.

Gadgeturile includ, totodată, standardul de securitate WPA3, antivirus premium și securitate IoT prin TP-Link HomeCare Pro.

 TP-Link Deco X90, câștigător al Innovation Award la CES 2020,  vine cu un design modern și cea mai bună tehnologie mesh de până acum .

TP-Link Deco X60 este o altă opțiune ce oferă acoperire Wi-Fi 6 și  viteze de până la 2402 Mbps în banda de 5Ghz. În pachet sunt două unități ce vor lucra împreună pentru a acoperi fiecare spațiu din casă sau birou.

TP-Link Deco X20 este sistemul cel mai accesibil și se îndreaptă către utilizatorilor ce vor să treacă la această tehnologie mesh. Disponibil în două variante,  2 Pack sau 3 Pack, sistemul oferă toate beneficiile TP-Link pentru un semnal de internet de calitate.

Tot la CES 2020 au debutat alte două  produse Wi-Fi 6, routere leArcher AX90 și Archer GX90. Producătorii afirmă că „acestea vor livra cea mai robustă și de încredere experiență Wi-Fi de pe piață”.

TP-Link Archer AX90 va livra Wi-Fi în bandă triplă la viteze de până la 1201 Mbps în banda de 5 Ghz, iar cu ajutorul tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO, device-urile conectate simultan vor avea mai puțin lag.

TP-Link Archer GX90 este special gândit pentru gaming, cu benzi dedicate ce permit viteze de până la 4804 Mbps, asigurând o experiență optimă de streaming în gaming.  Gadgetul include Game Accelerator, care prioritizează stream-urile de gaming .

TP-Link Archer GX90

TP-Link Archer GX90

TP-Link Archer TX3000E  utilizează de tehnologia Wi-Fi 6 este conceput cu scopul de a oferi o experiență de gaming optimă.

TP-Link Archer RE505X este un Range Extender dual band , oferind o conexiune Wi-Fi în toate zonele lipsite de semnal.