Noile oferte Orange PrePay. Internet gratuit la activarea unor opțiuni

Data: 7/02/2019 | Autor: .

Noile oferte Orange PrePay. Internet gratuit la activarea unor opțiuniOrange a lansat o nouă campanie promoțională care oferă clienților PrePay o serie de bonusuri la reîncărcare, relatează GadgetReport.ro

În perioada 7 februarie – 8 aprilie, în aplicaţia My Orange, clienţii vor putea trimite pupici virtuali cu ajutorul îndrăgitelor personaje Millidge şi Doig, sub forma unor mesaje adresate celor dragi. Pentru fiecare mesaj trimis de către un client PrePay, atât cel care îl primeşte cât şi cel care îl trimite vor fi recompensați cu 10 GB bonus.

Campania se adresează tuturor clienţilor Orange, însă abonații Orange pot doar să primescă bonusuri, nu să le şi ofere. Indiferent câte mesaje vor fi trimise, se pot cumula cel mult 50 GB pe durata campaniei, reprezentând 5 bonusuri a câte 10 GB.

În plus, pentru orice opţiune PrePay de minim 6 euro credit activată în perioada promoţiei, clienţii vor fi recompensaţi suplimentar cu 30 GB de internet. Bonusul este valabil timp de 30 de zile de la activarea opţiunii.

Bonusurile de internet, fie că sunt primite alături de mesajele trimise celor dragi sau la activarea unei opţiuni PrePay de minim 6 euro, sunt disponibile fără să modifice limita traficului de internet naţional şi în roaming.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe pagina dedicată campaniei: https://www.orange.ro/prepay/