Nokia lanseaza in noiembrie modelele Lumia 920 si 820. Ce preturi vor avea telefoanele (VIDEO)

Data: 28/09/2012 | Autor: .

Nokia se pregateste pentru lansarea pe piata a moilor modele Lumia care vor avea sistem de operare Windows Phone 8, prezentate la inceputul lunii septembrie. Preturile pentru cele doua variante de telefon vor varia in functie de tara si operatorul telefonic care urmeaza sa le comercializeze.

Astfel, modelul Lumia 920 al producatorului finlandez va avea un pret de 599 de euro, in timp ce varianta Lumia 820 va costa 499 de euro.

Opertorii italieni Telecom Italia, Vodafone, 3 Italia si Wind Telecommunicazioni vor oferi modelele de la mijlocul lunii noiembrie, iar TeliaSonera, cel mai mare operator suedez, va comercializa noile smartphone-uri din 12 noiembrie, potrivit unui comunicat al Nokia.

Preturile din Suedia sau de pe alte piete nu au fost precizate, insa vor fi probabil apropiate de cele din Italia, scrie Mediafax.

Preturile precizate se refera la cumpararea „la liber” a telefoanelor, fara eventuale subventii din partea operatorilor in schimbul contractarii unui abonament pe termen lung.