Nooka – un nou concept de ceas futurist

Data: 29/10/2011 | Autor: .

Designerul Mario Troise a realizat pentru Nooka conceptul unui ceas simplu, de-a dreptul minimalist, insa elegant, futurist si usor de folosit. Mai greu insa de citit pentru cei neobisnuiti cu afisajul special al celor de la Nooka.

Ceasul, realizat din materiale usoare, plastic si cauciuc, are un ecran digital color impartit in 12 cadre de 12X12 pixeli care afiseaza timpul, ziua, data si alarmele intr-un mod special, ce trece dincolo de standardele actuale.

Ceasul beneficiaza de o curea cu magneti, care ajusteaza dimensiunile acesteia pe mana utilizatorului. Ceasul are un acumulator care se incarca din energia produsa de miscarea mainii. Astfel ca nu va trebui niciodata sa o incarci.

Nooka Concept poate fi realizat in diverse variante coloristice, in trendul actual. Pretul ceasului va fi unul foarte mic, de pana in 50 de dolari, avand in vedere ca este realizat, in mare parte, din materiale ieftine precum plasticul si cauciucul. Produsul ar putea sa il vedem in magazine cel mai probabil in vara anului viitor.