Un nou trailer pentru continuarea filmului „The Amazing Spider-Man” (VIDEO)

Data: 19/12/2013 | Autor: .

 amazing-spider-man

Sony Pictures a lasat un nou trailer video pentru continuarea filmului „The Amazing Spider-Man”, care va apărea pe marile ecrane pe 2 mai 2014. Din imagini rezulta ca noul Spider-Man, interpretat de Andrew Garfield, va avea o misiune mult mai dificila, urmand sa se lupte cu un nou personaj malefic, Electro.

“La un an de la lupta sa cu Şopârla, Peter Parker are o viaţă plină pe care şi-o împarte între eliminarea infractorilor şi timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen, aceea de a sta departe de fiica lui, însă pur şi simplu este o promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile vor lua o turnură dramatică pentru ei când intră în scenă un nou villain, Electro, iar Peter descoperă alte şi alte detalii legate de trecutul misterios al familiei sale”, afirma Sony in prezentarea noului film.

Regia filmului „The Amazing Spider-Man” este semnată de Marc Webb, regizorul filmului „(500) Days of Summer”, în care au jucat Joseph Gordon-Levitt şi Zoey Deschanel. James Vanderbilt, care a scris scenariile pentru „Zodiac” şi „The Losers”, este scenaristul filmului „The Amazing Spider Man”.

Din distribuţie fac parte, pe lângă Andrew Garfield, în rolul Omului Păianjen, Sally Field, Martin Sheen, Emma Stone şi Rhys Ifans.
Garfield, care debutează în rolul Omului Păianjen, a jucat deja în câteva filme, printre acestea numărându-se „Dr. Parnassus/ The Imaginarium of Doctor Parnassus”, ultimul lungmetraj în care a apărut regretatul Heath Ledger, şi în „Leii mor pentru miei/ Lions for Lambs” (2007), cu Tom Cruise, Meryl Streep şi Robert Redford. Tânărul actor face parte din distribuţia filmului „Reţeaua de socializare/ The Social Network” despre creatorul reţelei Facebook.

Precedentele trei filme ale francizei „Omul Păianjen” au generat încasări de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial. Rolul principal a fost interpretat în toate cele trei lungmetraje precedente de actorul Tobey Maguire.