Noua Galaxy Tab. O tableta de cinci ori mai performanta

Data: 28/01/2012 | Autor: .

Dupa anuntul prin care a dezmintit zvonurile privind lansarea smartphone-ului Galaxy S III la Mobile World Congress din februarie, ne-am intrebat cu ce va iesi in schimb producatorul sud-coreean.

 Samsung s-a marginit sa promita ca va oferi cateva “lucruri interesante”, fara sa dea niciun indiciu. Astfel ca toata lumea s-a gandit automat la noua generatie a tabletei Galaxy Tab.

Potrivit Android and Me, noul Galaxy Tab va avea un ecran mai mare de 10.1 inch, probabil un 11.6 inch, cu WXQGA (2560 x 1600 pixeli) si noul procesor dual-core Exynos 5250 la 2GHz.

Tableta ar urma sa ruleze Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Zvonurile privind dotarile au promit o confirmare la Consumer Electronics Show unde a fost vazut un prototip la unul dintre membri staff-ului Samsung.

Exynos 5250, lansat in noiembrie, este primul procesor mobil al Samsung bazat pe Cortex-A15 CPU core. Acesta este de doua ori mai puternic, cere mai multa memorie si ofera o experienta grafica de cinci ori mai performanta decat actuala generatie.

In plus, consuma mai putine resurse, astfel ca autonomia creste la 12-16 ore.