Noua gamă de cuptoare Samsung Bespoke, disponibilă în România

Data: 5/08/2022 | Autor: .

Samsung Electronics lansează gama de cuptoare electrice încorporabile Samsung Bespoke, care îmbină designul modern și tehnologia. Noutatea gamei Bespoke de anul acesta constă în funcțiile de inteligență artificială pe care le au integrate. Cu ajutorul acestora, experiența gătitului devine una mult mai plăcută și semnificativ mai eficientă pentru toți utilizatorii de electrocasnice Samsung, datorită funcțiilor:

Control intuitiv

 

  • SmartThings Cooking – oferă mai mult confort în utilizare prin control direct din aplicație. Poate fi pornit pentru preîncălzire, oprit, regla temperatura și timpul de gătire. Recomandă rețete personalizate și creează un plan săptămânal pentru mese. De asemenea, oferă o experiență de gătit ghidată.
  • Dual Cook Steam™ – oferă flexibilitatea de a pregăti diferite feluri de preparate prin rumenirea și coacerea sau gătirea la abur a alimentelor, toate împreună.
  • Sous Vide – permite prepararea alimentelor în vid, la temperaturi joase, pastrând aromele și substanțele nutritive datorită gătirii lente.

Natural Steam

Tehnologia Dual Cook permite funcționarea celor două zone de gătit, superioară și inferioară independent sau împreună, cu setări de temperatură și timp diferite, obținând rezultate optime de gătit si economie de timp și energie.

Un cuptor, trei modalități

Cuptorul Samsung Bespoke va fi disponibil din luna august pe samsung.com și în magazinele partenere. Detalii complete despre Samsung Bespoke aflati de pe acest LINK.