O noua lovitura de la RCS-RDS. Digi vinde Galaxy S5 si HTC One M8 in rate!

Data: 16/06/2014 | Autor: .

rcs-rds

După abonamentele de 2 si 3 euro şi cele cu trafic de date şi convorbiri nelimitate, RCS-RDS continua cu o nouă lovitură data rivalilor de la Vodafone, Orange şi Cosmote (T-Mobile). Compania a lansat, fără prea mult tam-tam, pe site-ul oficial, o noua ofertă de telefoane mobile  care dă posibilitatea abonatilor sa cumpere, în rate, smartphone-urile Samsung Galaxy S5 si HTC One M8.

Cele doua telefoane vin sa completeze oferta prezentata luna trecuta de GadgetReport.ro si destinata, in principal, fidelizarii clientilor.

Dovada ca, daca sunteti abonati la serviciile de televiziune sau internet RCS-RDS, veti putea cumpara in rate, cu avans redus, cele mai spectaculoase telefoane lansate in acest an.

Astfel ca Samsung Galaxy S5, in versiunea de 16 GB, il puteti achizitiona cu un avans de 680 de lei si pana la 12 rate de de 169 de lei.  Iar HTC One M8 poate fi cumparat cu 710 de lei avans si rate de la 174 de lei pe luna.

In oferta RCS-RDS mai regasim noile modele iPhone 5c si 5s cu avans de 630-770 lei si rate intre 155-189 lei, dar si alte modele de smartphone-uri, de la Nokia 925 Lumia la Sony Z1, Samsung Note 3 si Galaxy S4.

Pentru a putea cumpara telefoanele, trebuie sa incheiati un abonament de minim 5 euro/luna, pe o durata de 24 de luni.

Detalii privind ofertele vedeti in tabelul de mai jos.

Digi

Mai multe amanunte aflati de aici. Intrati in sectiunea oferte telefoane.

digi2

Daca esti deja abonat RCS-RDS (televiziune prin cablu sau prin satelit sau internet), poti cumpara pana la 4 telefoane, dintre care maxim 2 din gama smartphone. Conditia este sa ai de abonamentul de cel putin 6 luni si sa ai facturile achitate.

Iar daca nu esti abonat la niciun serviciu RCS-RDS, poti cumpara maxim doua telefoane dintre care un smartphone, precizeaza RCS-RDS in oferta de pe site-ul oficial.

Detalii in grila de oferta de mai jos

digi-conditii

Oferta de telefoane mobile vine dupa ce RCS-RDS a lansat, in primavara, o alta campanie prin care ofera clientilor posibilitatea de a cumpara tablete si televizoare in rate, fara dobanda. Detalii aflati de aici