Noua ofertă Orange Love aduce 6 luni de Netflix gratuit!

Data: 23/03/2021 | Autor: .

Orange a lansat noua promoție Orange Love prin intermediul căreia clienții au acces la un pachet de servicii de internet și televiziune. În esență, toți cei care aleg până pe 9 iunie 2021 un pachet compus din fibră și TV sau fibră și voce mobilă, beneficiază de Netflix cadou timp de 6 luni.

În completarea selecției de posturi TV disponibile în pachetele Orange Love, clienții au parte și de 6 luni cadou pentru abonamentul Netflix Standard (HD). Astfel, aceștia se pot bucura de acces la cele mai noi și captivante filme, seriale și documentare precum Bridgerton, Gambitul damei, Sky Rojo, Yes Day sau The Crown.

Orange promite viteze de top de până la 940 Mbps download.

Astfel, cu doar 8 euro pe lună, abonații Orange beneficiază de internet prin fibră cu viteza de 500 Mbps, televiziune prin cablu cu 113 canale si Netflix 6 luni cadou, instalare gratuită și Internet Box 1000 inclus. În plus, vechimea în rețea este răsplătită cu până la 100 euro reducere la device-uri.

De asemenea, începând cu data de 30 martie, oferta Netflix 6 luni cadou va fi disponibilă și pentru clienții de voce mobilă, persoane fizice, care activează sau prelungesc un abonament de minim 15 euro pe o perioadă de 24 de luni.

Mai mult,  clienții care aleg să comande online de pe site-ul www.orange.ro un pachet Orange Love beneficiază de reduceri suplimentare.

Informații despre noua ofertă Orange Love sunt disponibile pe: orange.ro/love