Noul HTC One, mai ieftin decat Samsung Galaxy S5? (VIDEO)

Data: 12/03/2014 | Autor: .

htc-one-2014-pret

HTC pregateste ultimele detalii pentru lansarea celui mai asteptat telefon al primaverii, noul HTC One 2014. Pana sa-l vedem oficial, pe 25 martie, pe internet continua sa apara informatii despre smartphone-ul care va concura cu siguranta la titlul de cel mai bun gadget din 2014.

Dincolo de specificatiile tehnice, pe care GadgetReport.ro le-a prezentat AICI, cea mai interesanta noutate o reprezinta pretul la care va fi vandut noul telefon.

Potrivit unor imagini care prezinta o brosura cu noul telefon, noul HTC One 2014 ar urma sa coste 760 de dolari, fara abonament, pret cu aproape 6% mai mic decat cel al principalului sau rival Samsung Galaxy S5.

In bani romanesti, inseamna in jur de 2400 de lei, in timp ce Samsung Galaxy S5 costa 3100 lei. Ramane de vazut daca acesta va fi pretul final. Sa nu uitam ca, pe langa pretul din Occident, trebuie adaugat si TVA-ul urias de la noi, de 24%.

Detalii despre preturile smartphone-ului Galaxy S5 aflati de aici

Dincolo de informatiile privind pretul, brosura prezentata de GSM Arena vine sa confirme mai toate informatiile prezentate anterior de GadgetReport.ro

HTC One va fi lansat pe 25 martie la Londra si New York si va fi disponibil, cel mai probabil, imediat in magazine.

Telefonul cu nume de cod HTC M8, va fi numit The All New One. Gadgetul va avea un ecran de 5 inch la 1080p, un procesor Snapdragon 800 la 2,5 Ghz si 2 sau 3 GB de RAM.

GadgetReport.ro relata, ieri, ca noul telefon va avea o camera noua, cu doua lentile si un LED inovator, in doua nuante.

Camera de pe HTC One foloseste o tehnologie ultrapixel imbunatatita, despre care taiwanezii spun ca ar fi superioara celei utilizate de concurentii de la Samsung, Sony, LG si Apple.

Astfel ca telefonul ar fi capabil sa gestioneze mult mai bine conditiile de lumina scazuta astfel ca vom putea face fotografii excelente chiar si pe intuneric. Ramane de vazut.

Noul HTC One va fi lansat in trei variante de culoare, argintiu, negru si auriu.

Noul telefon a pus pe jar sefii de la Samsung care pregatesc un nou Galaxy S5 “Premium”, iar cei de la Apple au grabit lansarea noului iPhone 6.

Dupa prezentarea video de 12 minute, neoficiala, si pe care o vedeti in clipul de mai jos, motivele sunt lesne de inteles.