Noul iPhone 7 explodează la fel ca Note 7?

Data: 30/09/2016 | Autor: .

Noul iPhone 7 explodează la fel ca Note 7?

Noul iPhone 7 explodează? Pe internet au devenit virale imaginile cu un telefon Apple care ar fi luat foc într-un mod similar cu cele din seria Samsung Galaxy Note 7. Fotografiile au fost publicate pe Reddit de utilizatorul “kroopthesnoop”, relatează GadgetReport.ro

Potrivit utilizatorului, telefonul iPhone 7 ar fi explodat în cutia originală şi ar fi luat foc. Imaginile arată cât de puternică a fost explozia, de a reuşit să distrugă telefonul aproape în totalitate. Nu este foarte clar dacă explozia s-a datorat acumulatorului sau unui scurt-circuit.

lobq3lcImaginile, preluate de toată presa internaţională, trebuie privite cu circumspecţie. Nu este exclus ca incidentul să fie unul real, însă sunt şanse mari să asistăm, de fapt, la o manipulare media cu scopul de a discredita noul smartphone, ale cărui precomenzi au ajuns la un nivel record.

iphone-7-explodesApple nu a comentat, pentru moment, acest incident.

Dacă se va dovedi însă că incidentul este real şi că Apple are aceleaşi probleme cu acumulatorii ca şi Samsung, ar înseamna o lovitură uriaşă de imagine pentru compania americană.

Reamintim că sud-coreenii au fost nevoiţi să retragă telefoanele Note 7, după ce mai mult de 100 de telefoane au explodat sau au luat foc din cauza supraîncălzirii acumulatorilor. Într-unul dintre cazuri, un bărbat din Texas s-a ales cu arsuri în zona inghinală după ce telefonul i-a explodat în buzunarul de la pantaloni.

Sud-coreenii de la Samsung vor investi aproape un miliard de dolari în înlocuirea telefoanelor Galaxy Note 7, arată o estimare Credit Suisse, citată de GadgetReport.ro.

Gigantul sud-coreean Samsung Electronics a pierdut 22 de miliarde de dolari din valoarea de piaţă din cauza problemelor cu noul telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.