Noul televizor Sony BRAVIA XR X95J 4K HDR Full Array LED de 65″, disponibil la precomandă  

Data: 3/08/2021 | Autor: .

SONY BRAVIA XR X95J 4K HDR Full Array LED Sony anunță că modelul de televizor BRAVIA XR X95J 4K HDR Full Array LED de 65″ este acum disponibil la precomandă la retaileri si pe site-ul oficial. X95J este gama flagship a actualei serii BRAVIA XR 4K HDR Full Array și, în același timp, câștigătoarea premiului Innovation Award la CES 2021.

Televizoarele din această gamă dispun de revoluționarul Cognitive Procesor XR™, oferind o nouă metodă de procesare, superioară inteligenței artificiale convenționale, concepută special pentru a reproduce modul în care oamenii văd și aud.  

Când vedem obiecte, ne concentrăm inconștient asupra anumitor puncte. Cognitive Processor XR™, alimentat de inteligența cognitivă, împarte ecranul în numeroase zone și detectează unde se află „punctul focal” din imagine. În timp ce inteligența artificială convențională (AI) poate să detecteze și să analizeze elementele imaginii precum culoarea, contrastul și detaliile la nivel individual, noul Cognitive Processor XR poate analiza simultan o serie de elemente, la fel cum procedează creierul uman. Astfel, toate elementele sunt ajustate în strânsă corelație cu celelalte pentru a obține cel mai bun rezultat, în acest fel toate elementele scenei de pe ecran sunt sincronizate și realiste – lucru pe care inteligența artificială convențională nu îl poate oferi.    

 Cognitive Processor XR poate analiza și poziția sunetului în semnal, astfel încât sunetul să se sincronizeze perfect cu imaginea de pe ecran. Mai mult, acesta transformă orice sunet într-o experiență 3D surround, pentru a oferi realismul suprem, caracterizat de un peisaj sonor imersiv. Noul procesor învață, analizează și înțelege o cantitate de informații fară precendent și optimizează în mod inteligent fiecare pixel, cadru și scenă pentru cele mai realiste imagini și sunete pe care Sony le-a oferit vreodată.

BRAVIA XR X95J 4K HDR LED

SONY BRAVIA XR X95J 4K HDR Full Array LED

 Televizoarele Sony BRAVIA XR X95J 4K HDR LED dispun de serviciul exclusiv BRAVIA CORE™. Acesta este preinstalat pe toate modelele Bravia XR, iar utilizatorii se pot bucura de o selecție a titlurilor SPE premium, atât cele mai noi, cât și titluri clasice, dar și de cea mai mare colecție IMAX Enhanced. BRAVIA CORE este primul din industrie care dispune de tehnologia Pure Stream, ce atinge o calitate aproape perfectă UHD BD, echivalentă cu streaming-ul până la 80 Mbps. 

Sony Xperia 1 III și Xperia 5 III. Detalii despre preț și oferte de precomandă

 Televizoarele X95J sunt ideale și pentru gameri, oferind suport pentru mai multe funcționalități care utilizează HDMI 2.1, precum rezoluția 4K la 120 cadre pe secundă (FPS), rată de reîmprospătare a ecranului variabilă (VRR) și Auto Low Latency Mode (ALLM), pentru o experiență de gaming fluidă și rapidă, atunci când este conectat la o consolă de ultimă generație.   

Sony HT-A9. Cum arată și ce poate noul sistem home theatre wireless