Cum arată și ce pot primele căști de jocuri Philips

Data: 3/08/2021 | Autor: .

Căștile de gaming sunt disponibile în două modele diferite: Philips TAGH301BL și Philips TAGH401BL.

Philips anunță lansarea primei serii de căști de jocuri din portofoliul Philips Gaming. Căștile de gaming sunt disponibile în două modele diferite: Philips TAGH301BL și Philips TAGH401BL.

Căștile sunt un accesoriu care fac de foarte multe ori diferența, deși deseori importanța lor este subestimată. Sunetul de calitate este important atât la locul de muncă, în timpul videocall-urilor, cât și acasă, în sesiunile lungi de gaming. Astăzi, jocurile video au devenit atât de captivante încât sunetul poate reprezenta un adevărat avantaj competitiv. Un sunet de calitate și un microfon bun pot însemna diferența dintre victorie și înfrângere în jocurile de tip Battle Royal, de acțiune sau MMORPG.

Philips TAGH301BL: Sunet și confort într-o construcție ușoară

Philips TAGH301BK este o pereche de căști cu fir caracterizată printr-o construcție unică cu o bandă de susținere ce asigură un confort sporit. În plus față de reglarea cupelor care acoperă urechile, modelul beneficiază de un burete moale și este îmbrăcat în piele poliuretanică. Căștile sunt extrem de ușoare, cântărind doar 211 grame.

Pentru o utilizare confortabilă, căștile au un cablu cu o lungime de 1,8 metri cu un conector jack de 3,5 mm, iar telecomanda multifuncțională amplasată pe cablu beneficiază și de comutator pentru microfon. Pentru a răspunde cerințelor gamerilor și profesioniștilor, microfonul de care dispun căștile Philips oferă un sunet clar și fără interferențe pentru conversații online.

Difuzoarele de 40 mm cu magneți neodim oferă sunet fără distorsiuni sonore, asigurând în același timp un sunet clar și un bass bogat și îndrăzneț. Design-ul closed-back oferă o izolare fonică excelentă pentru ca utilizatorii să se bucure de fiecare detaliu; izolarea fonică este un lucru obligatoriu pentru gaming chiar și într-un mediu zgomotos.

Philips TAGH401BL: Sunet 3D imersiv, confort sporit și funcționalitate

Căștile Philips TAGH401BL reprezintă un plus pentru gameri. Tehnologia profesională de sunet Dirac HD/3D oferă o actualizare dramatică a calității sunetului cu o poziționare spațială precisă pentru o experiență audio aproape de realitate. Această caracteristică este disponibilă pentru utilizatorii de PC-uri Windows, care pot folosi tehnologia 3D și HD direct de la telecomanda poziționată pe cablu. Aceste căsti oferă un real avantaj în jocurile competitive și îi oferă utilizatorului un sunet surround care-l va ajuta să nu fie surprins pe neașteptate de un adversar.

Cântărind doar 250 de grame, căștile au o bandă reglabilă pentru o potrivire optimă și un confort sporit în cazul sesiunilor de gaming prelungite datorită reglării benzii de susținere, pernelor moi și cupelor cu spumă cu memorie îmbrăcate în PU. Designul are o lumină albă care pulsează încet pe fiecare cupă și permite o plierea rapidă.

Cablul de 2,5 metri dispune de o mufă USB 2.0 pentru conectivitate intuitivă și transfer de date de mare viteză și dispune de o telecomandă pe cablu pentru a regla volumul difuzoarelor și a opri microfonul cu „un singur buton”. Prin intermediul comenzii pe cablu puteți regla cu ușurință sunet surround între stereo, 3D și HD. Gata cu gâfâitul sau dezactivarea sunetului în timpul jocurilor; gamerii vor fi întotdeauna gata să comunice cu membrii echipei.

Philips TAGH301BL și Philips TAGH401BL vor fi disponibile începând din luna august 2021 la un preț recomandat de 186.5 lei, respectiv 294.7 lei