Samsung The Terrace. Primul televizor creat pentru spații exterioare

Data: 6/08/2021 | Autor: .

Samsung anunță disponibilitatea în România a primului televizor creat pentru a fi folosit în spații exterioare – Samsung The Terrace, cu diagonale de la 55” (140cm) la 75” (190cm). Televizorul The Terrace are un ecran anti-reflexie, astfel încât experiența de vizionare nu este afectată de lumina soarelui, este rezistent la intemperii, având protecție IP55 pentru rezistență la apă și praf, este simplu de instalat și ușor de conectat la serviciul de cablu, Bluetooth® si Wi-Fi.

Cu 4K QLED și capacitatea de a oferi niveluri de luminozitate până la 2.000 nit,  Samsung The Terrace promite o calitate superioară a imaginii și o vizibilitate optimizată chiar și in aer liber pe lângă casa ta.

Cu Multi View, poți urmări simultan pe ecran două surse de imagine (de exemplu, emisiunea preferată și ecranul telefonului mobil). În plus, tehnologia Samsung MR-240 elimină neclaritatea în cadrele dinamice, pentru o experiență de vizionare cursivă destinată sesiunilor de gaming sau vizionarea emisiunilor sportive, filme și multe altele.

4K AI utilizează procesorul Quantum Samsung, care analizează automat conținutul și sursa pentru a reduce zgomotul imaginii, restabilește detaliile pierdute și re-definește conturul din jurul obiectelor și textului. Acum, te poți bucura de im7yAagini și sunet cu rezoluție 4K, chiar daca nu ai tot timpul acces la conținut 4K nativ.

Experți: Termometrele tip pistol, pentru coronavirus, o glumă proastă

Samsung The Terrace, cu Smart HUB

Terrace reprezintă modalitatea mai ușoară și mai inteligentă de a te bucura de tot ceea ce-ți place să vizionezi. Interacționeză cu televizorul prin comandă vocală și intră într-o lume conținutului tău preferat din Smart Hub cu doar un click. Conectează-ți toate dispozitivele tale externe la Terrace și lasă telecomanda smart, OneRemote (clasa protectie IP56), să preia controlul asupra experienței tale de vizionare în aer liber. Utilizează aplicația SmartThings pentru a controla alte dispozitive smart compatibile din apropiere (aparate electrocasnice, sisteme de monitorizare etc.)

Mai multe detalii despre Samsung The Terrace se găsesc aici.

De ce iubesc pisicile să stea în spații desenate? O explicație științifică