Noul videoclip al lui Psy, interzis la televiziunea publica din Coreea de Sud (VIDEO)

Data: 19/04/2013 | Autor: .

psy-gentleman-540x304

Postul public de televiziune din Coreea de Sud refuza sa difuzeze noul videoclip al cantaretului Psy, argumentand ca acesta instiga la distrugerea proprietatii publice.

Astfel, videoclipul, care are deja aproape 150 de milioane de vizualizari pe site-ul Youtube, va atrage si mai multa atentie din partea publicului, noteazaThe Telegraph, citat de Ziare.com

In videoclip, Psy face mai multe gesturi reprobabile, insa scena considerata inacceptabila de postul de televiziune este cea in care cantaretul loveste cu piciorul un stalp pe care este afisat un semn de „parcare interzisa”.

Melodia respecta aceeasi reteta pseudo-house cu versuri imbecile si un refren usor de fredonat folosita in cazul Gangnam Style.

In noul clip, la fel ca in Gangnam Style, PSY incearca, cel putin la nivel declarativ, sa satirizeze “fitzele” de Occident, misiune care pare sa ii reuseasca pe deplin.

Exista insa o linie de demarcatie destul de subtire intre satira si realitate, fapt care alimenteaza opiniile conform carora PSY ar fi, de fapt, una din aceeasi persoana cu personajul pe care il “interpreteaza” .

Vedeti mai jos un clip video care vine sa sustine aceasta perspectiva.