Novel-Tech lanseaza noua combina multimedia X10

Data: 31/08/2011 | Autor: .

Novel Tech va prezenta la salonul de produse electronice IFA ce se desfasoara intre 2 si 7 septembrie la Berlin, o noua varianta a consolei multimedia X10, un gadget ce include HiFi Audio System, CD storage & Music Streamer.

La prima vedere, consola nu difera foarte mult fata de cele ale concurentei. Pare un CD Player normal, cu un display color LCD de 3,5 inch. In interiorul «cutiei muzicale” de 18 cmx14.7cmx 9.8cm, inginerii nemti au introdus insa tehnologie «fara numar».

In primul rand, X10 citeste CD-uri, insa in HiFi CD. Le reda cu ajutorul amplificatorului de 60W. In plus, citeste fisiere MP3, FLAC, WAV, WMA, AAC, M4A, PCM, OGG, M3U, PLS, aflate pe hardul SATA de 1 sau 2 terabytes sau de pe orice alt dispozitiv, prin mufa USB 2.0.

Bineinteles, X10 este capabila sa se conecteze la internet prin placa 10-100 inclusa dar si wirelles, in versiunea de top. Astfel poate reda, prin intermediul soft-urilor disponibile, posturi de radio online,  muzica din bazele de date de pe internet si fisierele audio de laptop, livrate wirelles.

Consola costa 290 euro. Mai multe detalii, pe site-ul oficial.