Nu e smartphone! Este cea mai tare telecomanda din lume, Ray Super Remote

Data: 26/02/2015 | Autor: .

Nu e smartphone! Este cea mai tare telecomanda din lume, Ray Super RemoteUn inventator din SUA, David Skonka, a construit cea mai tare telecomanda din lume. Ray Super Remote arata ca un telefon mobil si este atat de inteligenta incat vei arunca absolut toate celelalte telecomenzi din casa la gunoi!

Ray Super Remote are o carcasa subtire din aluminiu, care incadreaza un ecran touchscreen de 4,8 inchi. Gadgetul are un procesor de dual-core la 1 Ghz, 1 GB de RAM si un spatiu de stocare de 8 GB. Zici ca facem review-ul unui smartphone.

Telecomanda universala se conecteaza la Wi-Fi, la gadgeturile cu bluetooth si infrarosu, fie ele televizoare, combine audio-video, calculatoare, console de jocuri, aparate de aer conditionat, microunde, frigidere, aspiratoare, practic orice gadget ce poate fi controlat de la distanta.

Ray Super Remote-2

Ray Super Remote-4Pe baza unor aplicatii preinstalate, Ray Super Remote isi recunoaste singur gadgetul pe care urmeaza sa il controleze si isi adapteaza interfata pentru ca tu sa ai la dispozitie butoane simple si usor de accesat.

Genial este faptul ca, daca il legi la internet si vrei sa controlezi un televizor, pe telecomanda vei primi programele TV detaliate. Vei putea sa iti setezi o selectie proprie de emisiuni, sa iti pui alerte si chiar sa inregistrezi emisiunile preferate pe cei 8 GB de pe telecomanda.

Bineinteles ca iti ofera informatii despre vreme, cele mai noi stiri, practic poti aduce pe display-ul ei orice informatie iti doresti, atata timp cat este disponibila online.

Ray Super Remote are inclusiv un mod Kids, prin care poti restrictiona accesul copiilor la gadgeturile din casa.

Telecomanda va fi vanduta la pretul de 199 de dolari. Poate fi precomandata de pe site-ul oficial.