Office Lens. O aplicatie cu care scanezi orice cu telefonul

Data: 27/01/2018 | Autor: .

Office Lens. O aplicatie cu care scanezi orice cu telefonul

Microsoft a lansat o aplicatie pentru telefon si tableta care permite scanarea oricarui text, imagine sau fotografie si transformarea automata intr-un fisier pe care il poti trimite pe email. Cu Office Lens, nu conteaza unghiul din care faci fotografia, pentru ca poti sa scanezi orice cu telefonul, relatează GadgetReport.ro

Aplicatia Office Lens, prezentată de experții de la Starbyte, iti permite ca atunci cand esti intr-o sedinta sau la scoala si cineva si-a luat notite, sau a scris ceva pe o tabla, sa le fotografiezi si sa le transformi automat intr-un fisier text, pdf sau jpeg, pe care sa il salvezi sau sa il trimiti pe email.

Cu Office Lens, nu conteaza unghiul din care faci fotografia, pentru ca iti scaneaza si optimizeaza imaginile in asa fel incat vei avea o copie fidela a informatiei pe care vrei sa o pastrezi.

Office Lens decupează, îmbunătățește și face imaginile documentelor și tablelor albe lizibile. Poti utiliza Office Lens pentru a converti imaginile în fișiere PDF, Word și PowerPoint și le poti salva în OneNote sau OneDrive.

Am testat aplicatia si rezultatele au fost excelente. Am scanat texte de pe foi A4, de pe ecranul unui monitor, carti de vizita si Office Lens le-a transformat instant in fisiere usor de exploatat ulterior.

Aplicatia pentru Android o descarci gratuit de AICI . Are 32 Mb, asa ca ar fi ok sa o descarci de pe o retea wifi.

Pentru telefoanele cu Windows o poti descarca de AICI, iar pentru iPhone si iPad de AICI.

Cum functioneaza vezi in clipul video de mai jos.