Oliviera. Cum sa comanzi pizza si mancare chinezeasca prin telefon

Data: 28/03/2013 | Autor: .

prezentare_olivera_1Daca vreti sa comandati mancare la birou sau acasa si nu aveti timp sa intrati pe calculator, puteti vedea ofertele si pe telefonul mobil. Daca aveti un smartphone cu iOS (iPhone) sau Android, puteti descarca aplicatia Oliviera, care reuneste ofertele mai multor restaurante si lanturi  de livrare de mancare la domiciliu, relateaza Showbizreport.ro

Oliviera, prima platforma mobile de food delivery din Romania, ofera cea mai simpla, comoda si moderna modalitate de a comanda. Dintr-un singur cont puteti lansa comenzi pentru orice restaurant partener, iar adresele de livrare sunt memorate si nu trebuie introduse de fiecare data. In plus, utilizatorii au ocazia de a repeta orice comanda anterioara prin simpla vizualizare a istoricului. Meniurile preferate pot fi introduse la categoria Favorite care permite comanda rapida printr-un singur click.

Primii parteneri Oliviera sunt nume de top: Jerry’s Pizza, Wu Xing, Pizzicato, El Torito, Karishma si edulce.ro. Descarcarea este gratuita, iar aplicatia poate fi instalata simplu si rapid atat pe telefoanele si tabletele cu iOS cat si pe cele care ruleaza pe Android.

Aplicatia este construita astfel incat sa puna la dispozitia utilizatorilor toate avantajele zonei mobile: vizualizare a restaurantelor in functie de proximitate, alfabetic sau in functie de specific, informatii actualizate despre disponibilitatea de livrare si promotiile existente, navigare rapida, cos de produse.

Confirmarea este primita instant, prin Push Notifications, cand comanda intra in productie, iar utilizatorul este informat si despre timpul de livrare real. In plus, pentru clientii fideli ai aplicatiei nu mai este necesar interviul telefonic – restaurantul nu ii mai contacteaza pentru confirmare, ci preia automat comanda.

Pentru majoritatea restaurantelor partenere, livrarea se face exclusiv pe Bucuresti, dar exista oferte active si disponibile si pentru Pitesti si Ploiesti.

Oliviera se poate descarca gratuit de la urmatoarele link-uri:

http://www.oliviera.ro/ios – Descarca gratuit din App Store

http://www.oliviera.ro/and – Descarca gratuit din Google Play