Onda M2. Mini computerul cât un telefon, cu specificaţii excelente!

Data: 22/12/2015 | Autor: .

Onda M2. Mini computerul cât un telefon, cu specificaţii excelente!GadgetReport.ro continuă să vă prezinte cele mai bune alternative la clasicele desktop-uri şi laptopuri. Onda M2 Mini PC este unul dintre cele mai puternice gadgeturi de acest tip pe care le-am prezentat până acum. În plus, îl găsiţi într-o super-promoţie, cu un preţ redus cu 60%.

Onda M2 Mini PC are dimensiunile unui telefon mobil şi vine într-o carcasă din aluminiu pe care puteţi să o plasaţi în spatele televizorului sau chiar să o prindeţi de orice monitor.

Gadgetul vine cu o configuraţie tehnică excelentă – un procesor Intel Pentium J1900 (Quad-core), tactat la 2,42 Ghz, 4 GB de RAM DDR 3 şi un spaţiu de stocare neobişnuit pentru un astfel de mini computer, de 128 GB pe SSD.

Onda M2 Mini PC rulează o versiune de DOS cu toate aplicaţiile obişnuite însă puteţi să instalaţi şi un Windows 10. Orice variantă de software aţi rula, nu veţi avea nicio problemă, pentru că procesorul Intel şi memoria de 4 GB sunt arhisuficiente pentru o experienţă optimă.

Onda M2 Mini PC se conectează la internet prin mufa clasică (10/100M RTL8168E) şi Wi-fi 802.11 B/G/N.

Îi puteţi ataşa un mouse şi o tastatură pe bluetooth sau pe USB, astfel că veţi avea un computer complet, cu tot ceea ce este nevoie.

De remarcat că are două porturi USB dintre care unul este 3.0. Semnalul video este transmis la orice televizor sau monitor prin HDMI sau VGA.

onda-m2-mufe-gadgetreport.roGadgetul are şi ieşire pentru căşti sau boxe, pe 3.5MM. Are o placă audio Realtek ALC662 5.1, astfel că veţi putea instala inclusiv un sistem de sunet 5.1.

Onda M2 Mini PC se descurcă excelent pe orice experienţă multimedia, de la browsing pe internet, la jocuri şi filme, fiind capabilă să redea formatele AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/DAT(VCD format)/VOB(DVD format)/PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP/MPG.

Consola o puteţi cumpăra într-o promoţie exclusivă pe Gearbest.com, la preţul de 184,99 dolari, adică aproximativ 740 de lei.