OnePlus 2. Primele imagini oficiale cu flagship killer-ul chinezesc

Data: 22/07/2015 | Autor: .

oneplus-2-tenaa-FB

Comisia chineză pentru servicii wireless Tenaa a dat aprobările necesare pentru comercializarea unuia dintre cele mai aşteptate telefoane din 2015, modelul OnePlus 2. O dată cu aprobarea, Tenna a prezentat, din greşeală, şi primele imagini oficiale cu noul smartphone.

Imaginile vin să confirme mai toate informaţiile prezentate până acum de GadgetReport.ro. Surpriza o reprezintă butonul fizic de HOME care apare în imagini. În plus, pare că senzorul foto este acelaşi ca pe LG G4, cu focus laser, şi nu o cameră duală, aşa cum se spunea anterior.

OnePlus 2 va avea un ecran 2K de 5,5 inchi, cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, incastrat intr-o carcasa metalica, un procesor Qualcomm Snapdragon 810 de generatia a doua, 4 GB de RAM LPDDR4, mult mai rapida decat standardul LPDDR3 prezent pe majoritatea telefoanelor de top din prezent, si doua camere, de 5 respectiv 20 MP.

Telefonul va include, in premiera pe piata telefoanelor mobile, un port USB-C si un senzor de amprenta despre care se afirma ca ar fi mai bun decat Touch ID.

OnePlus Two va rula Oxygen OS, o versiune modificata de Android 5.0. Telefonul va fi rezistent la apa si praf si va include si posibilitatea unei experiente VR.

One Plus ar urma sa lanseze pe 27 iulie trei variante de One Plus Two. Potrivit BGR, in lista de certificari Bluetooth SIG apar trei versiuni de One Plus Two, A2001, A2003 si A2005, acestea fiind deja testate si gata de lansare.

Pretul modelului standard ar urma sa fie in jur de 300 de dolari, iar cel mai scump va costa 450 de dolari! Detalii despre cum il veti putea cumpara aflati de pe site-ul oficial.