OnePlus Black Friday! OnePlus Two şi OnePlus X, fără invitaţie

Data: 27/11/2015 | Autor: .

poster-info-center

Două dintre cele mai interesante telefoane chinezeşti lansate în 2015, OnePlus Two şi OnePlus X, pot fi achiziţionate în perioada 27-30 noiembrie fără invitaţie, alături de o serie de accesorii compatibile. Preţurile sunt pe măsura notorietăţii brandului care a pus serios pe gânduri marii jucători din piaţa tehnologiei.

One Plus Two este disponibil numai în varianta de 64 GB si 4 GB de RAM, la preţul de 399 euro, iar OnePlus X, in varianta Onyx, la 269 euro.

OnePlus 2 vine, in primul rand, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 810 @ 1.8 GHz octa-core  pe 64-bit acompaniat de 4 GB RAM LPDDR4 (exclusiv pentru varianta de 64 GB, cea de 16 GB are 3 GB RAM), o placa video Adreno 430 si un spatiu de stocare de 16-64 GB, din nefericire fara slot de card micro SD, insa dual SIM.
Telefonul prezinta un ecran de 5.5 inch full HD, prins intr-o rama din metal, o camera de 13 megapixeli cu o diafragmă f/2, ceea ce il poziționează în urma Samsung Galaxy S6 (f/1.9) și LG G4 (f/1.8), bliț dual LED, senzor de amprente mai rapid decât Touch ID de pe iPhone, difuzoare stereo montate la baza dispozitivului si standardul USB Type-C.

Camera foto nu este mai proastă, însă poate că imaginile vor fi puţin întunecate. Focalizarea are loc prin laser, ca la LG, iar stabilizarea optică face ca video-ul, inclusiv la rezolutie 4K, sa fie realizat in regim optim.
Bateria are 3300 mAh si tine aproape doua zile, in conditii de utilizare normala.
OnePlus 2 ruleaza Oxygen OS 2, o versiune modificata de Android 5.1. Mai multe teste video cu telefonul vedeti AICI.

OnePlus X vine cu un display AMOLED full HD, de 5 inchi, prins în două tipuri de carcasă – una de sticlă neagă, cu margini metalice, variantă botezată OnePlus X Onyx, şi o alta cu carcasă ceramică, cu accente premium, OnePlus X Ceramic.

OnePlus X Onyx cântăreşte 138 de grame, iar varianta ceramică 160 grame. Telefonul măsoară 140mm x 69mm x 6.9mm, fapt care îl clasifică drept cel mai mic OnePlus lansat până acum.

OnePlus X are un spatiu de stocare de 16 GB, care poate fi extins prin microSD până la 128 GB, fiind primul OnePlus cu această facilitate. Mai mult, include două sloturi de SIM card, astfel că îi poţi pune două numele de telefon, care insa nu vor rula simultan.

Telefonul include un procesor Snapdragon 801 împreună cu 2 respectiv 3 GB de RAM, o combinaţie care îi permite să ruleze fără probleme sistemul de operare Oxygen OS (Android 5.1.1).
La fel ca OnePlus 2, OnePlus X vine cu două camere, una de 13MP, cu deschidere F 2/2 şi o alta de 8 MP.

Faţă de OnePlus 2, OnePlus X include o baterie ceva mai mică, de 2,450 mAh LiP, faţă de cea de 3,300 mAh de pe generaţia a doua OnePlus.

Telefonul este 4G, dar nu are NFC, nici incărcare wireless şi nici USB-C connector.