OPPO anunță lansarea pe plan local a seriei Reno4

Data: 15/10/2020 | Autor: .

OPPO a anunțat astăzi lansarea în România a noii serii OPPO Reno4, incluzând modelele Reno4 Pro, Reno4 Lite si Reno4 Z. Noile telefoane se remarcă prin conectivitatea 5G, performanțele foto & video și încărcarea super rapidă de 65W Super VOOC 2.0.

Oppo Reno4 Pro 5G este cel mai subțire smartphone 5G cu încărcare rapidă de 65W, iar, datorită ecranului Borderless Sense de 90Hz, modelul oferă o experiență de utilizare cursivă.

Reno4 Pro 5G este cel mai subțire smartphone 5G cu încărcare rapidă de 65W.

Mai mult, seria Reno4 vine cu o suită de capabilități creative ale sistemului de camere, care duc fotografia de tip portert și realizarea de clipuri video la un nivel superior, oferind posibilitatea oricui de a realiza cu ușurință, fotografii pline de viață, dintr-o singură mișcare.

OPPO Reno4 Pro 5G dispune de modul Ultra Night Video care permite înregistrarea unor clipuri video excepționale în condiții de luminozitate foarte scăzută. Integrând lentila ultra wide-angle Sony IMX708, care are câmp vizual de până la 120°, OPPO Reno4 Pro 5G surprinde imagini din timpul nopții extrem de clare și detaliate. Mai mult, OPPO Reno4 Pro 5G are un senzor pixel 1,2.43” de 1.4 μm. Modelul este compatibil și cu four-in-onepixels, funcționând la o expunere mai largă și sensibilitate ridicată în condiții de luminozitate scăzută. O altă funcție care face diferența este algoritmul proprietar „Moonlight Video” care îmbunătățește luminozitatea ecranului cu 74.4% și claritatea imaginii cu 33.7%.

Integrând senzorul ultra wide-angle Sony IMX708, care are câmp vizual de până la 120°, OPPO Reno4 Pro surprinde imagini din timpul nopții extrem de clare și detaliate. Mai mult, OPPO Reno4 Pro are un senzor pixel 1,2.43” de 1.4 μm. O altă funcție care face diferența este algoritmul proprietar „Moonlight Video” care îmbunătățește luminozitatea ecranului cu 74.4% și claritatea imaginii cu 33.7%.

 Cu ocazia prezentării noii game, a fost lansat si videoclipul The Motans – Astrologic Vorbind, filmat integral cu OPPO Reno4 Pro. 

Clipul piesei Astrologic Vorbind este primul videoclip filmat integral cu smartphone-uri 5G din România.

 

OPPO Reno4 Lite

Modelul Reno4 Lite a fost dezvoltat ca răspuns la tendința în creștere de realizare a fotografiilor de tip portret. Astfel, acesta dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh adițional care le permite utilizatorilor să surprindă cele mai reușite selfie-uri. Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

 

OPPO Reno4 Z

Reno4 Z este un smartphone 5G accesibil cu un design îndrăzneț, care sparge tiparele și le oferă utilizatorilor o formă unică de frumusețe. Ecranul are o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz, astfel că fiecare moment este redat cu acuratețe și claritate maximă. De asemenea, camerele oferă imagini vii și colorate, în timp ce tranzițiile arată natural, iar efectul de bokeh este disponibil și pe camera selfie. Camera principală de 48 MP utilizează pixeli de tip 4 în 1 pentru a capta mai multă lumină, în timp ce tehnologia wide dynamic range le permite utilizatorilor să surprindă cadre clare în orice iluminare. Smartphone-ul integrează și modurile Ultra Dark și Ultra Steady pentru filmări stabile și clare, indiferent de condiții.

 

Cele mai noi modele de smartphone-uri OPPO vor fi disponibile din 16 octombrie în magazinele online și fizice ale partenerilor, precum și în ofertele operatorilor.