Orange aduce 17 posturi TV pe smartphone-urile Android

Data: 21/12/2011 | Autor: .

Clientii Orange Romania pot urmari, incepand de marti, in direct pe telefonul mobil Android 17 posturi de televiziune din Romania prin aplicatia „TV de la Orange”. Aceasta poate fi descarcata gratuit din Android Market sau din Portalul Orange pe mobil.

Aplicatia mai contine si un catalog cu inregistrari ale unor emisiuni de stiri sportive, de divertisment, dar si videoclipuri muzicale. Acestea pot fi descarcate ulterior pe telefon, atat in Portalul Orange pe mobil, cat si in aplicatie.

TV de la Orange poate fi folosita atat prin intermediul conexiunii 3G, cat si prin Wi-Fi, iar traficul de date se tarifeaza in functie de abonamentul si de optiunile active pe numar. Clientii Orange care beneficiaza de trafic nelimitat in Portalul Orange pe mobil au trafic nelimitat si in aplicatie, iar cei care folosesc abonamente Pantera de 21 de euro sau mai mari au inclus atat traficul, cat si accesul la canalele TV, la radio si la catalogul de inregistrari.

Aplicatia este disponibila gratuit si pentru utilizatorii de iPhone sub numele de TV live de la Orange. Aplicatia va fi actualizata in curand pentru a oferi aceleasi beneficii si utilizatorilor ce detin un iPad.

Oferirea de continut TV pe terminalele mobile se prefigureaza a fi una dintre tendintele acestei perioade pe piata locala de IT. Cu doar cateva zile in urma, Samsung Romania a anuntat lansarea unei aplicatii ce ofera utilizatorilor tabletei Galaxy Tab 10.1 acces in timp real la continutul transmis de 13 posturi TV romanesti. Aplicatia urmeaza sa fie optimizata in scurt timp si pentru alte modele de tablete si smartphone-uri Samsung.