Orange aduce in Romania noul iPAD Air (VIDEO)

Data: 24/10/2013 | Autor: .

ipadairOrange anunta ca incepand cu 1 noiembrie va aduce noul iPad Air cu Wi-Fi si compatibil 4G in magazinele din Romania, urmand ca pana la finalul lunii noiembrie sa aduca si iPad mini cu ecran Retina in oferta sa.

Orange a precizat, intr-un comunicat de presa, ca va oferi noile iPad-uri alaturi de planuri tarifare cu trafic de internet inclus care le vor permite clientilor sa se conecteze la tehnologia 4G care atinge viteze de pana la 75 Mbps pentru download.

Nu au fost facute alte precizari legate de oferte.

Apple a lansat marti noua tableta iPad Air, cu un ecran de 9,7 inchi Retina, o carcasa cu o grosime de numai 7,5 milimetri si o greutate de 456 grame, care o face cea mai usoara din lume.

Tableta foloseste tehnologia WiFi MIMO ce permite accesarea de retele WiFi si atingerea de viteze de pana la 300 Mbps, suporta 4G/LTE, are o camera iSight de 5 megapixeli, inregistreaza video in format 1080p si doua microfoane pentru inregistrarea de clipuri video. Autonomia tabletei este la acelasi nivel ca si modelul precedent, de 10 ore.

iPad Air, prevazut un cip A7, introdus luna trecuta cu iPhone 5S, va fi disponibil la vanzare in SUA de la 1 noiembrie, la un pret de 499 de dolari.

Directorul Apple pentru marketing la nivel mondial, Phil Schiller, a aratat ca noul cip al iPad Air este de opt ori mai rapid decat cel original al iPad.

Carcasa va fi disponibila in culorile argintiu/alb si gri/negru. ”Este cel mai mare salt inainte facut cu iPad,” a spus Schiller.

Apple a lansat si noua varianta iPad mini 2, prevazut cu un cip A7 si Retina Display cu rezolutie 2048 x 1536.  Tableta are de asemenea tehnologia WiFi MIMO, noua camera iSight de 5 megapixeli  si o camera FaceTime HD. In plus, va avea carcase in aceleasi culori ca iPad Air. Pretul de baza este de 399 de dolari, iar noul dispozitiv va intra pe piata in noiembrie. Pretul actualei versiuni a iPad mini va scadea de la 329 de dolari la 299 de dolari.