Orange a lansat primul abonament cu minute nelimitate

Data: 27/06/2013 | Autor: .

orange-tigruDupa Cosmote si Vodafone, a venit si randul Orange sa lanseze un abonament cu minute nationale si internationale nelimitate, SMS-uri nationale, trafic de internet inclus si spatiu de stocare in Orange Cloud. Orange Tigru costa intre 8 si 30 de euro (TVA inclus).

 Clientii care aleg abonamentul Tigru 30 primesc minute nationale si internationale pentru apeluri catre retelele fixe nelimitate, precum si SMS-uri nationale nelimitate, plus 500 MB trafic de internet pe mobil si acces nelimitat la Portalul Orange pe mobil.

De asemenea, au acces gratuit la serviciul Deezer si trafic nelimitat pentru a asculta muzica preferata. Prin activarea serviciului Deezer, clientii isi pot crea liste personalizate de muzica si pot descarca pe telefon oricate melodii doresc, pe care apoi le pot asculta oricand, chiar si atunci cand nu sunt conectati la internet.

In plus, pana pe 8 septembrie, la activarea abonamentului Tigru 30 pe doi ani, clientii vor primi lunar un bonus de 500 MB, precum si 5 GB spatiu de stocare in Orange Cloud pentru a pastra pozele, videoclipurile, fisierele, calendarul sau contactele intr-un singur loc, in siguranta.

Telefoanele recomandate cu abonamentul Tigru 30 pe doi ani sunt Orange San Remo la 1 euro, LG Optimus L9 la 49 de euro sau Samsung Galaxy SIII la 199 euro. T

Abonamentele Tigru sunt disponibile atat pentru noii abonatii, cat si pentru cei care opteaza sa isi prelungeasca abonamentul.

Tot in aceasta perioada clientii Orange care doresc sa achizitioneze telefoane la preturi avantajoase isi pot folosi punctele Thank You, care valoreaza acum cu 50% mai mult.