Orange lanseaza in Romania o tableta de 49 euro

Data: 2/02/2012 | Autor: .

Orange Romania lanseaza pe 3 februarie o noua tableta sub marca proprie. Botezata Tahiti, tableta care este, de fapt, modelul Huawei MediaPad, cantareste 390 g si are un  ecran tactil de 7 inchi cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli.

Tahiti ruleaza Android 3.2 (nu se stie daca va trece la 4.0) ajutata de un procesor Dual Core 1.2 GHz si o memorie interna de 8 GB.

Tableta are o camera de 5 MP pentru inregistrari video si fotografii. In plus, include un slot de card micro SD, 3G HSPA+, iesire video HDMI si are o baterie ce poate sustine redarea video si navigarea pe internet prin Wi-Fi pana la 6 ore.

“Tableta Orange Tahiti vine in intampinarea cererilor exprimate de clientii nostri. Mai exact, ei isi doresc o tableta performanta la un pret accesibil. Suntem convinsi ca Orange Tahiti va avea succes pe piata din Romania si se va regasi in topul celor mai apreciate tablete din tara.” a declarat Pavel Caruntu, Product Manager Devices Orange Romania.

Tableta poate fi cumparata la preturi incepand cu 49 de euro impreuna cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani. Prin acest abonament, clientii beneficiaza de acces nelimitat la internet, optiunile gratuite Happy Night si Cost Control si download la viteze mari pentru primii 15 GB.

Urmariti mai jos un clip care prezinta modelul original Huawei MediaPad.