Orange lanseaza smartphone-ul Galaxy S III de la 299 euro

Data: 7/05/2012 | Autor: .

Orange a anuntat luni seara, intr-un comunicat de presa, ca din 7 mai, clientii Orange pot comanda telefonul Samsung Galaxy S III exclusiv din magazinul online, urmand ca din 30 mai telefonul sa fie disponibil in toate magazinele Orange.

Telefonul poate fi achizitionat la preturi incepand cu 299 euro (TVA inclus), oferta valabila impreuna cu un abonament Pantera 21 si optiunea My Smartphone 15 pe 2 ani.

Samsung Galaxy S III va fi disponibil in ambele culori, alb si albastru. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro si in magazinele Orange.

Si Vodafone a anuntat ca va lansa noul smartphone de la Vodafone, fara a prezenta detalii despre disponbilitate si pret.

Galaxy S III a fost lansat, oficial, joi seara, la Londra. „Inteligent fara niciun efort, intuitiv de simplu“. Acestea sunt cuvintele cu care a fost descris noul telefon.

Asa cum GadgetReport.ro a anticipat,noul model, Galaxy S III, vine cu profil de numai 8,6 milimetri, un ecran de 4,7 inch HD cu rezolutia de 1280X720 si o greutate de 133 grame.

Smartphone-ul are sub carcasa un procesor quad-core de 1,4 Ghz, extrem de puternic, sustinut de 1 GB de RAM. Samsung Galaxy S III va veni in trei versiuni de memorie: 16GB, 32GB si 64GB.

Telefonul are o camera de 8 MP capabila sa inregistreze in HD la 1080 P si conexiune 4G LTE. Softul special va permite activarea camerei aproape instantaneu si realizarea de pana la 20 de poze in rafala.

De asemenea, Samsung Galaxy S III va recunoaste fetele persoanelor dintr-o fotografie si le va putea trimite respectiva poza in mod automat tuturor.

Bateria are 2.100 miliamperi, suficienta, spun oficialii Samsung pentru a asigura o experienta multimedia non stop de 2 zile. In prezent, majoritatea smartphone-urilor abia daca rezista 12-15 ore. Samsung Galaxy S III se va incarca wireless, asezat pe o suprafata speciala.

Telefonul va fi disponibil in doua culori: alb si albastru.

Noul Galaxy S III va rula Android 4.0. Pe langa sistemul Android, Samasung a dotat noul telefon cu un asistent personal la similar SIRI de la iPhone 4S insa despre care expertii spun ca ar fi mai performant. Ramane de vazut.

Samsung Galaxy S III va fi lansat in 145 de țari, la sfarșitul lui mai. Livrarile incep in Europa, continua cu Asia și vor ajunge in SUA in vara.

Telefonul quad-core va fi promovat drept smartphone-ul oficial al Jocurilor Olimpice 2012 care se vor desfasura in capitala Marii Britanii.

Mai multe detalii despre telefon aflati in stirea difuzata, joi seara, de GadgetReport.ro