Orange Love. Cum arată noua ofertă de telefonie, internet şi TV

Data: 26/09/2017 | Autor: .

Orange Love. Cum arată noua ofertă de servicii de telefonie, date şi TVOrange Love este denumirea cel puţin originală a noului pachet de servicii multimedia anunţat de Orange. Oferta include servicii prin fibră optică, pentru acasă, cât și servicii mobile, cu 100% acoperire 4G în toate orașele din România, relatează GadgetReport.ro

Clienţii cu abonamente Orange pentru servicii mobile care aleg serviciul de internet prin fibră cu viteze de download de până la 300Mbps, pentru 8 euro pe lună, primesc gratuit serviciul de televiziune, cu o ofertă de 54 de canale. Pentru 3 euro în plus, Orange Love pune la dispoziţie 119  canale. De asemenea, clienții care își doresc viteze de internet mai mari pot opta pentru pachetul  superior, care oferă viteze de download de până la 1000Mbps, pentru încă 3 euro în plus.

Orange Love oferă acces gratuit la canalele preferate și pe ecranele mobile prin aplicația Orange TV Go.

În plus, odată cu achiziționarea pachetelor de servicii prin fibră, clienții Orange Love primesc de două ori mai mult internet mobil față de traficul inclus în planul lor tarifar existent.

Familiile care au deja două sau mai multe abonamente Orange, odată cu pachetele Orange Love primesc 50GB internet mobil în fiecare lună pentru divertisment pe toate dispozitivele, pentru toți membrii familiei.

Serviciile din pachetele Orange Love sunt incluse pe aceeași factură și oferă acces la un serviciu de suport comun, pe care clienții îl pot apela la numărul scurt 300, zilnic, între orele 7.00-24.00.

Toate detaliile le aflaţi de pe https://www.orange.ro/love/