Orange oferă iPhone 7 gratuit, la abonament

Data: 16/09/2016 | Autor: .

Orange oferă iPhone 7 gratuit, la abonament

Orange a lansat precomenzile pentru noile smartphone-uri Apple iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Telefoanele sunt disponibile la precomandă în magazinele Orange și pe magazinul online www.orange.ro/magazin-online. Acestea pot fi achiziționate începând de vineri, 23 septembrie, relatează GadgetReport.ro, care citează un comunicat al companiei.

Pentru clientii care îşi portează numărul de telefon din altă reţea, Orange oferă iPhone 7 gratuit (versiunea de 32 GB), cu abonamentul Orange Me 42, prin programul Buy-Back pentru iPhone.

Abonamentul include minute și SMS naționale nelimitat, 12 GB trafic de internet național, 6 GB anual în roaming, 600 minute internaționale, 2000 minute sau SMS anuale în roaming.

Oferta este disponibilă și pentru clienții business cu abonamentele Orange Pro și Orange Business Group la prețuri ce pornesc de la 659 euro pentru iPhone 7 32 GB.

“Clienții care activează sau reînnoiesc un abonament de voce mai mare de 14 euro sau unul de date mai mare de 12 euro din oferta curentă pe o perioadă de 24 luni beneficiază de internet nelimitat în fiecare weekend pe toată perioada contractuală”, afirmă compania.

Pentru detalii complete despre oferta comercială și iPhone 7 și iPhone 7 Plus, vizitați www.orange.ro/iphone

oferta-orange

Telekom Romania va oferi clientilor cele mai noi modele Apple, iPhone 7 si iPhone 7 Plus, incepand cu data de 23 septembrie. Utilizatorii Telekom  pot plasa precomenzi pentru  iPhone 7 şi iPhone 7 Plus incepand cu data de 16 septembrie, pe site-ul www.telekom.ro.

Noul iPhone 7 este cel mai performant smartphone din istoria Apple şi, din câte se pare, cel mai puternic telefon lansat în 2016. Cel puţin asta arată testul AnTuTu, unde gadgetul a înregistrat 178.397 de puncte, cu peste 40.000 de puncte peste modelul de anul trecut, relatează GadgetReport.ro

iPhone 7 nu aduce mari schimbări la capitolul design, păstrând acelaşi look devenit clasic şi ecranul Retina (4.7 inchi in versiunea iPhone 7 şi 5,5 inchi pentru iPhone 7 Plus), însă în ceea ce priveşte hardware-ul, modificările sunt evidente – telefonul oferă un nou procesor, A10 Fusion quad-core, care este cu 40% mai rapid decat A9. A10 este de 120 de ori mai rapid decat cel de pe primul iPhone.

In testele AnTuTu, procesorul lui iPhone  a înregistrat un scor neverosimil, de peste 20.000 de puncte, iar în randarea 3D, telefonul a depăşit graniţa de 30.000 de puncte.

Principalul concurent la nivel de imagine pentru iPhone, Samsung Galaxy S7, ocupa abia a șaptea poziție în top, cu 134.599 de puncte. Specialiştii comentează că diferența de puncte marcată de iPhone 7 este neașteptat de mare față de orice alt telefon.

Atenţie, însă. Testele de performanță, de tip AnTuTu, nu înseamnă, neapărat, că un scor mai mare reprezintă o experienţă de utilizare mai bună. Contează foarte mult ecosistemul, calitatea materialelor, modul în care producătorul reuşeşte să creeze un ansamblu unitar hardware-software.

Iar la acest capitol, Samsung Galaxy S7 depăşeşte net, de exemplu, modelele Vivo Xplay 5 şi LeEco Max 2.