Orange, ofertă spectaculoasă pentru noul phablet Galaxy Note 8

Data: 23/08/2017 | Autor: .

Orange, ofertă spectaculoasă pentru noul phablet Galaxy Note 8

Orange a anunţat o ofertă specială pentru clienţii care vor să cumpere noul smartphone Galaxy Note 8. Alături de phablet, clienții care comandă telefonul în perioada 23 august-14 septembrie vor primi cadou și un Samsung DeX Station, prin care utilizatorii pot conecta conecta monitorul, tastatura și mouse-ul direct la telefon, pentru o experiență PC completă.

Orange oferă posibilitatea de a cumpăra telefonul în rate, pe factură cu sau fără avans, cu avans 0 euro și acces la cel mai nou model din fiecare an prin programul Top Upgrade sau cu o reducere suplimentară de 100 euro prin oferta Buy-back Special.

Telefonul are preț special la abonamentele Orange Me. Astfel, Samsung Galaxy Note 8 poate fi achiziționat cu un avans de 150 euro pentru un abonament Orange Me 43  și o rată lunară de 27 euro pe o perioadă de 18 luni.

In plus, exclusiv prin magazinul online Orange, clienții au șansa de a câștiga 100GB bonus și 24 de luni gratuite la abonamentul pentru care a fost lansată precomanda telefonului Samsung Galaxy Note 8.

Promoția se desfășoară până pe 14 septembrie, iar cei 10 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți. Mai multe detalii pe www.orange.ro .

Telefonul va fi disponibil în magazinele Orange shop și online începând cu 15 septembrie.

Pentru mai multe detalii despre noul Samsung Galaxy Note 8, accesați https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-note-8